Brubakken avd. Sandnes i nye lokaler

Brubakken avd. Sandnes flyttet nylig inn i et helt nytt bygg i Brannstasjonsveien på Stangeland Industriområde.

Sist oppdatert
Med stor takhøyde og 10 tonns traverskran er verkstedet godt egnet for service og reparasjon av både bomlifter, liftbiler og stortrucker.
Med stor takhøyde og 10 tonns traverskran er verkstedet godt egnet for service og reparasjon av både bomlifter, liftbiler og stortrucker. Foto: Brubakken

Det var i 2011 at Brubakken overtok sin mangeårige samarbeidspartner og forhandler Elektro Maskin, som gjennom 40 år hadde opparbeidet seg en sterk posisjon på gaffeltrucker i Rogaland.

Virksomheten holdt tidligere til i Gjesdalveien i sentrum av Sandnes, men flyttet nylig et par kilometer til Stangeland Industriområde.

 

Godt egnet til store maskiner

Brubakken opplyser at totalt areal er på ca. 3000 kvm, hvor ny verkstedhall og administrasjonsbygg inkludert kaldtlager er på ca. 1.000 kvm.

I verkstedhallen er det god plass til å ta inn store maskiner som bomlifter, liftbiler og stortrucker for reparasjon og service.

Videre er den fullt utstyrt med eksosavsug, 10 tonns traverskran, samt at den har egen vaskehall for å nevne noe.

I forrige uke ble det arrangert åpen dag og mange kunder var innom for å ta en titt på de nye lokalene og slå av en prat. De nye lokalene gir også plass til utstilling av maskiner både inne og ute og de besøkende fikk god anledning til å nærmere på gaffeltrucker fra TCM og Konecranes.

De nye lokalene gir også plass til utstilling av maskiner både inne og ute.
De nye lokalene gir også plass til utstilling av maskiner både inne og ute. Foto: Brubakken

Denne saken ble første gang publisert 08/02 2016, og sist oppdatert 06/04 2017