CargoNet fornyer avtale med Kalmar

Kalmar er på nytt valgt som leverandør av reachstackers til CargoNet.

Jan Frede Strandvik i CargoNet (t.v.) inspiserte de første maskinene på Kalmars fabrikk i Stargard sammen med Bjørn Fritzell.
Jan Frede Strandvik i CargoNet (t.v.) inspiserte de første maskinene på Kalmars fabrikk i Stargard sammen med Bjørn Fritzell. Foto: Kalmar
Sist oppdatert

CargoNet har i mange år vært en stor bruker av Kalmars reachstackers, og salgssjef Bjørn Fritzell Kalmar Norway AS sier at de er stolte over at CargoNet på nytt har valgt Kalmar som leverandør av både reachstackers og terminaltraktorer til sine godsterminaler rundt om i Norge.

Den nye avtalen er på tre år, med opsjon på ytterligere to. Fritzell opplyser at de to første reachstackerne nå er klare for levering. De skal benyttes på terminalene i Bergen og Narvik, og senere på året står  Alnabru og Ganddal for tur. Selskapet har også to Kalmar T2 terminaltraktorer i bestilling.

 

Godt utstyrt

Alle reachstackerne har en akselavstand på 6.500mm og 18.00*33 dekk. I følge Jan Frede Strandvik i CargoNet er dette en meget bra kombinasjon – ikke for lang og med stor kapasitet. Maskinene er i følge Fritzell godt utstyrt, og har blant  annet hydraulisk flyttbart førerhus med klimaanlegg, spakstyring, elektrisk høydejustering av både ratt og hydraulikk-konsoll, containerteller, vekt, elektrisk oppvarmede speil, automatgir, ryggekamera og mange LED-lys.

Denne saken ble første gang publisert 02/06 2016, og sist oppdatert 06/04 2017