En av landets fremste vekstskapere

Element Logics konsernsjef Dag-Adler Blakseth er blant de nominerte til regionkåringen i EY Entrepreneur Of The Year, verdens største vekstskaperprogram.

Dag-Adler Blakseth er én av de ti vekstskaperne som er nominert til kåringen i Region Øst som omfatter Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold, Hedmark og Oppland. Herfra ble over 1.800 kandidater vurdert.
Dag-Adler Blakseth er én av de ti vekstskaperne som er nominert til kåringen i Region Øst som omfatter Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold, Hedmark og Oppland. Herfra ble over 1.800 kandidater vurdert. Foto: Henning Ivarson
Publisert Oppdatert

EY (tidl. Ernst & Young) kårer hvert år Norges fremste vekstskapere, som del av EY Entrepreneur Of The Year som gjennomføres i totalt 60 land. I oktober og november gjennomføres seks regionale kåringer og fra disse går 12 kandidater videre til den nasjonale finalen i Oslo 3. desember. Den nasjonale vinneren vil representere Norge på den internasjonale finalen i Monaco til sommeren.

Dag-Adler Blakseth i Element Logic er én av de vekstskaperne bak ti selskaper som er nominert til kåringen i Region Øst som omfatter Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold, Hedmark og Oppland. Herfra ble over 1.800 kandidater vurdert. Regionkåringen finner sted i Oslo den 18. oktober.

Dag-Adler Blakseth leder Element Logic som er en systemintegrator innen lagerlogistikk og den klart største leverandøren av AutoStore i Norden. Foreløpig er selskapet etablert i åtte land og den samlede konsernomsetningen har gått fra snaue 60 millioner kroner i 2009 til 60 millioner euro i fjor.
Dag-Adler Blakseth leder Element Logic som er en systemintegrator innen lagerlogistikk og den klart største leverandøren av AutoStore i Norden. Foreløpig er selskapet etablert i åtte land og den samlede konsernomsetningen har gått fra snaue 60 millioner kroner i 2009 til 60 millioner euro i fjor. Foto: Element Logic

Personlig pris

EY Entrepreneur Of The Year er en personlig pris, og det er vekstskaperen og ikke selskapet som hedres, så programmet fokuserer dermed på personer som har lagt gründerfasen bak seg og som har tatt steget videre inn i vekstfasen.

Voldsom vekst

– Vi er ydmyke og stolte av å bli nominert til verdens største entreprenørskapningskåring. Veksten vi opplever nå er et resultat av dyktige medarbeidere i Element Logic, som gjør alt for å effektivisere stadig flere kunders lagre. Vi har trodd på vekst lenge, og det er bare fantastisk å få masse positiv respons fra stadig nye markeder, sier Dag-Adler Blakseth.

Element Logic er en systemintegrator innen lagerlogistikk og er den klart største leverandøren av AutoStore i Norden i tillegg til å ha fått et solid fotfeste på kontinentet. Foreløpig er selskapet etablert i åtte land og den samlede konsernomsetningen har gått fra snaue 60 millioner kroner i 2009 til 60 millioner euro i fjor. Og den voldsomme veksten har på langt nær stoppet opp – i år forventer selskapet å runde 85 millioner euro.