Dag Mejdell slutter i Posten Norge

Like før helgen ble det klart at Postens sterke leder, Dag Mejdell, har sagt opp sin stilling etter ti år som Postens konsernsjef.

Mejdell har varslet sin oppsigelse etter ti år som konsernsjef i Posten Norge. Han forlater et selskap som har utviklet seg til et ledende nordisk post- og logistikkonsern.
Mejdell har varslet sin oppsigelse etter ti år som konsernsjef i Posten Norge. Han forlater et selskap som har utviklet seg til et ledende nordisk post- og logistikkonsern. Foto: Posten Norge
Sist oppdatert

Hvem som vil overta stafettpinnen er ikke avklart. Styret har satt i gang en prosess for å rekruttere ny toppsjef. I mellomtiden fortsetter Mejdell i stillingen.

- Etter ti år som konsernsjef i Posten og mer enn 20 år som toppleder i næringslivet ønsker jeg å fortsette å engasjere meg i utviklingen av norske og internasjonale virksomheter blant annet gjennom styrearbeid, sier Mejdell i en presseuttalelse.

Verdens beste i 2015

- Dag Mejdell har gjort en meget god jobb og satt sitt preg på Postens utvikling i en periode med industrialisering, kundeorientering og nordisk vekst. Posten er i dag et konkurransekraftig og ledende post- og logistikkonsern med Norden som hjemmemarked og er godt posisjonert for fremtiden.

Han har satt menneskene først og levert imponerende resultater, sier styreleder Idar Kreutzer. Han viser blant annet til at Dag Mejdell i 2015 ble kåret til verdens beste postsjef.

Denne saken ble første gang publisert 03/05 2016, og sist oppdatert 06/04 2017