Danske er ny fraktsjef i Fjord Line

- Jeg er opptatt av at fraktkunder, speditører og sjåfører som seiler med Fjord Line skal oppleve rederiet som serviceinnstilt, moderne og innovativt, understreker Riis.
- Jeg er opptatt av at fraktkunder, speditører og sjåfører som seiler med Fjord Line skal oppleve rederiet som serviceinnstilt, moderne og innovativt, understreker Riis. Foto: Fjord Line
Sist oppdatert

Like etter at nyttårsrakettene dalte ned, tok danske Claus Riis fatt på nye oppgaver i Fjord Line. 48-åringen fra Aalborg er fergeselskapets nye Freight Director, med kontor i Hirtshals.

Riis er utdannet innen transport og logistikk og har 28 års erfaring på feltet. De siste 15 årene har han jobbet som fraktselger og fraktsjef for Stena Line i Danmark, Norge og Sverige.

Som Freight Director i Fjord Line skal han blant annet jobbe med å optimalisere utnyttelsen av bildekk på rederiets båter.

- Frakt er ett av områdene som skal vokse ytterligere for å sikre at Fjord Line når sine målsetningene i framtiden. Jeg gleder meg til å bidra til den positive utviklingen selskapet har hatt de siste årene, sier han.

Denne saken ble første gang publisert 19/01 2017, og sist oppdatert 06/04 2017