Etablert på Vigra

DHL Express har tatt i bruk selskapets nye lokaler på Ålesund lufthavn på Vigra.

Mandag 30. september ble de nye lokalene offisielt åpnet. Snoren ble klippet av ordfører Harry Valderhaug (t.h.) i Giske kommune og Tor Morten Lorentzen, OPS Manager DHL Express Ålesund.
Mandag 30. september ble de nye lokalene offisielt åpnet. Snoren ble klippet av ordfører Harry Valderhaug (t.h.) i Giske kommune og Tor Morten Lorentzen, OPS Manager DHL Express Ålesund. Foto: DHL Express
Sist oppdatert

DHL Express har vært representert i Ålesund i 26 år, men som globalt selskap feirer det 50 år i år. Stadig nye investeringer i DHL Express´ globale nettverk gjøres for å tilpasse både kunders og ansattes behov, så også i Ålesundsregionen.

– Flyttingen til Vigra vil være enda et steg i å styrke filosofien om «Think Global – Act Local» ved å bringe det globale markedet tettere til kundene, uttaler Terje Aarbog, adm. direktør i DHL Express (Norway) AS. Han legger til at den nye lokasjonen i Ålesund er den andre av flere planlagte investeringer på og rundt norske flyplasser.

Ifølge selskapet er flyttingen til Vigra en investering som vil tilrettelegge for videre global vekst for det lokale ekspressmarkedet. Den nye terminalen er forventet å kunne betjene Ålesund-regionen i mange år fremover.

Abonner på din egen utgave av Logistikk & Ledelse

Denne saken ble første gang publisert 03/10 2019, og sist oppdatert 02/10 2019