Døgnåpent på Økern

Würths nye konsept med ubemannede og døgnåpne butikker er en realitet.

Den ubetjente containerbutikken på Økern i Oslo rommer mer enn 400 ulike artikkelnumre. Foto: Würth
Den ubetjente containerbutikken på Økern i Oslo rommer mer enn 400 ulike artikkelnumre. Foto: Würth
Sist oppdatert

Bestill

Den første WüCon selvbetjente og døgnåpne butikken er plassert rett ved siden av Würth på Økern. Markedssjef Kari Helene Hagen sier at dette er enda et tiltak Würth Norge setter i gang for å gjøre det enklere for fagfolk å gjøre en god jobb. I en container finner man et utvalg av de mest solgte artiklene i den fysiske butikken som for eksempel verktøy, festemateriell, kapp og slip og bor, kjemi og HMS. Mer enn 400 ulike artikkelnumre er på plass og Würth opplyser at vareutvalget skal analyseres med jevne mellomrom og tilpasses behovet.

Automatisk registrering

Hagen håper både nye og eksisterende kunder vil ha stor nytte av den ubemannede og døgnåpne containerbutikken. Containerdøren åpnes med et tildelt nøkkelkort og deretter plukker man de produktene man ønsker og legger i en bærepose. Alle produktene er RFID-merket og blir automatisk registrert.

Ved utgangsdøren er det en skjerm som kan benyttes til merking av ordre med navn eller prosjektnummer, forklarer prosjektleder Are Sparby. – Det er ikke nødvendig å scanne inn alle produktene, det er bare å klikke ok to ganger så er det rett ut på jobb igjen, forteller han.

Bestill abonnement på Logistikk & Ledelse

Würth har gode erfaringer med døgnåpne butikker i Finland og nå er den første blitt utplassert også i Norge. Foto: Würth
Würth har gode erfaringer med døgnåpne butikker i Finland og nå er den første blitt utplassert også i Norge. Foto: Würth

Gode erfaringer

Norge er det andre landet det internasjonale Würth-konsernet tilbyr tjenesten.

– Implementeringen i Finland har gått bra og vi gleder oss over å kunne tilby denne tjenesten for våre mange kunder i Norge, sier Sparby, som mener dette er et fint tilskudd til Würths øvrige tilbud som ekspresslevering, 49 butikker sentralt plassert over hele landet, nettbutikk og 350 selgere som er ute i felt.

Denne saken ble første gang publisert 22/11 2017, og sist oppdatert 28/11 2017