Konkurransedyktige priser på nye Vivaro

Når nye Opel Vivaro lanseres her i landet i november, er det med mer krefter, lavere forbruk og betydelig mer utstyr inkludert i prisen.

Vivaro leveres i to lengder som begge har vokst sammenlignet med forgjengeren. Dette gjør dem i stand til å kunne laste tre europaller i lengden, og gir i tillegg økt plass til fører og passasjerer.
Vivaro leveres i to lengder som begge har vokst sammenlignet med forgjengeren. Dette gjør dem i stand til å kunne laste tre europaller i lengden, og gir i tillegg økt plass til fører og passasjerer. Foto: Foto: GM Company
Sist oppdatert

Som treseters varebil vil Opel Vivaro bli tilbudt med to utstyrsnivåer; Edition som starter på kr. 284.900 og Mester Premium som starter på kr. 299.900 I tillegg kommer Vivaro som 9-seters personbil med utstyrsnivå Premium.

Kontor på hjul

Vivaro leveres i to lengder som begge har vokst sammenlignet med forgjengeren. Dette gjør dem i stand til å kunne laste tre europaller i lengden, og gir i tillegg økt plass til fører og passasjerer.

Opel FlexCargo gjennomlastningsluke gjør at du kan frakte gjenstander med en lengde på inntil 4,15 meter.

Nye Vivaro har komfortseter med korsryggstøtte som er justerbar både i lengde og høyde. Standardutstyret inkluderer også en smart løsning som gjør at det midterste passasjersetet enkelt kan forvandles til et bord med plass til dokumenter, eller en bærbar datamaskin.

Moderne førerassistansesystemer skal gjøre arbeidsdagen i Vivaro mer avslappende. Vivaro blir tilgjengelig med kombinert fartsholder/fartsbegrenser i tillegg til Park Pilot, som gjør det lettere for føreren å rygge på trange parkeringsplasser. Kunden kan også velge å utstyre sin Vivaro med ryggekamera.

Som standard har Vivaro et helt nytt konvekst speil, plassert på passasjerens solskjerm, som kan justeres slik at føreren har god oversikt i blindsonen.

Lavt forbruk

Med sin helt nye 1,6-liters dieselmotor med BiTurbo, kryper forbruket helt ned til 0,59 liter per mil, noe som gir et CO2-utslipp på 155 g/km. Motoren yter 120 hk og har et maks moment på 320 Nm som leveres fra 1.500 omdreininger.

Opel Vivaro har et service-intervall på to år / 40.000 kilometer og en utvidet Norges-garanti på fem år / 200.000 kilometer.

Les også: Bedre Vivaro.

Denne saken ble første gang publisert 09/09 2014, og sist oppdatert 07/04 2017