Element Logic går inn i Storbritannia

Verdens eldste AutoStore-partner satser ytterligere i utlandet og har etablert datterselskap i Nottingham.

AutoStore er en sentral del av løsningsporteføljen til Element Logic. Selskapet var den første distributøren for Jacob Hatteland Computer (nå AutoStore Systems) og har 15 års erfaring med systemet.
AutoStore er en sentral del av løsningsporteføljen til Element Logic. Selskapet var den første distributøren for Jacob Hatteland Computer (nå AutoStore Systems) og har 15 års erfaring med systemet. Foto: Element Logic
Publisert
– Med AutoStore har vi optimalisert lagerytelsen hos mange kunder i ulike bransjer og bevist at den representerer fremtidens lagerløsning, sier Håvard Hallås, salgsdirektør i Element Logic. Nå satser selskapet på en sterk utvikling også i Storbritannia.
– Med AutoStore har vi optimalisert lagerytelsen hos mange kunder i ulike bransjer og bevist at den representerer fremtidens lagerløsning, sier Håvard Hallås, salgsdirektør i Element Logic. Nå satser selskapet på en sterk utvikling også i Storbritannia. Foto: Henning Ivarson

Jeremy Clouston-Jones er tilsatt som Managing Director i Element Logic UK og vil ha ansvaret for salget i Storbritannia.

– Vi er veldig stolte av kontoret vårt i Storbritannia, og med Jeremy ombord er vi overbevist om at vi skal få til en sterk utvikling og at Storbritannia vil være viktig for vår fremtidige vekst, sier Håvard Hallås, salgsdirektør i Element Logic.

– Storbritannia er ett av Europas sterkeste e-handelsmarkeder, og veksten forventes å fortsette, sier Jeremy Clouston-Jones. Han viser til at de robotbaserte løsningene som Element Logic leverer både er effektive, fleksible og skalerbare.

– De passer perfekt i et dynamisk marked med rask utvikling som sikrer både dagens og fremtidens behov, fortsetter Clouston-Jones.

– Storbritannia er ett av Europas sterkeste e-handelsmarkeder, og veksten forventes å fortsette, sier Jeremy Clouston-Jones, Managing Director i Element Logic UK.
– Storbritannia er ett av Europas sterkeste e-handelsmarkeder, og veksten forventes å fortsette, sier Jeremy Clouston-Jones, Managing Director i Element Logic UK. Foto: Element Logic

Stort potensiale

Siden etableringen i 1985 (under navnet Arkiv & Lager), har Element Logic kontinuerlig styrket sin posisjon i Nord-Europa.

Foruten hovedkontoret på Kløfta har Element Logic datterselskaper i både Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. Sistnevnte ble etablert i fjor og betjener en rekke land på kontinentet.

Med etableringen i Storbritannia ønsker Element Logic å ta en enda større del av markedet der potensialet er stort.

– Utfordringen med å optimalisere ytelsen på lageret er å møte de økende kravene fra forsyningskjeden, som ikke har landegrenser. Kombinasjonen av erfaring og kompetanse har beviselig bidratt til suksess for både oss og våre kunder, og vi har stor tro på at vi kan tilby verdiøkende løsninger og tjenester til det britiske markedet, sier Hallås.

AutoStore er en sentral del av selskapets løsningsportefølje. Element Logic var den første distributøren av AutoStore for Jacob Hatteland Computer (nå AutoStore Systems) og har 15 års erfaring med systemet.

– Med AutoStore har vi optimalisert lagerytelsen hos mange kunder i ulike bransjer og bevist at den representerer fremtidens lagerløsning. Med sin ekstreme plassbesparelse, høyhastighetskapasitet, fleksibilitet og skalerbarhet, ser vi frem til å hjelpe flere bedrifter med å bli mer effektive og konkurransedyktige, hevder Hallås.