Würth ekspanderer i Rogaland og Hordaland

Etablerer logistikksenter på Bryne

Würth satser kraftig i både Rogaland og Hordaland og har etablert et logistikksenter i tilknytning til en ny butikk på Bryne.

Würths nye logistikksenter på Bryne vil bidra til å redusere kapitalbindingen til kundene.
Würths nye logistikksenter på Bryne vil bidra til å redusere kapitalbindingen til kundene. Foto: Würth
Sist oppdatert
– Vi kan bidra med logistikkløsninger, teknisk kompetanse og et bredt produktsortiment med over 1.000.000 artikler, sier Andreas Hoel, adm. direktør i Würth Industri.
– Vi kan bidra med logistikkløsninger, teknisk kompetanse og et bredt produktsortiment med over 1.000.000 artikler, sier Andreas Hoel, adm. direktør i Würth Industri. Foto: Würth
– Vi utfyller hverandre på en måte som nærmer seg perfeksjonisme, understreker Svein Oftedal, adm. direktør i Würth Norge.
– Vi utfyller hverandre på en måte som nærmer seg perfeksjonisme, understreker Svein Oftedal, adm. direktør i Würth Norge. Foto: Würth

– Deler av industrien her er ekstra konkurranseutsatt, tiden er inne for at vi gjør hva vi kan for å styrke logistikken og hjelpe våre kunder til å produsere mer, bedre og til riktig pris, forteller Svein Oftedal, adm. direktør i Würth Norge.

 

Øker slagkraften

Würth Norge og Würth Industri og er to selvstendige selskaper som nå samarbeider tettere for å tilpasse seg kundenes behov. Würth Industri er spesialist på festemidler og forbruksmateriell levert i markedsledende og kostnadsbesparende logistikkløsninger.

– Vi kan bidra med logistikkløsninger, teknisk kompetanse og et bredt produktsortiment med over 1.000.000 artikler. Dette for å oppnå de kvalitets- og kostnadsreduksjonsmål som skal til for å bli konkurransedyktig i et globalt, kostnadsfokusert marked, sier Andreas Hoel, adm. direktør i Würth Industri.

 

Godt samarbeid

Würth Norge har på sin side produkter og løsninger som passer alle typer fagfolk og som hjelper dem til å gjøre en god jobb. I produktspekteret finner vi blant annet verktøy, festemidler, kjemi, kapp og slip, verneutstyr, arbeidstøy og sko, elektro, el- og luftmaskiner, slanger og kuplinger (hydraulikk) og bilrekvisita.

– Dette er første gang i Würthkonsernets historie at det skjer en slik satsing, kommenterer Hoel. Den nye butikken har et komplett sortiment innen blant annet auto, bygg/anlegg, mekanisk virksomhet, industri, marine og offshore.

– Vi utfyller hverandre på en måte som nærmer seg perfeksjonisme, understreker Oftedal.

 

Enkel og rask handel

Med de gode forbindelsene mellom Rogaland og Hordaland ser Hoel og Oftedal for seg hurtig levering, kvalitet og et godt samarbeidsklima. På spørsmål om hva som er hemmeligheten bak Würth-suksessen, siterer Oftedal grunnleggeren Adolf Würth: "Der Kunde ist König" – kunden er kongen.

– Vi har en stor styrke og slagkraft. Konsernet har rundt 70.000 medarbeidere, og vi har jobbet sammen lenge og knyttet til oss folk med kunnskaper og ferdigheter som er meget verdifulle, forteller Oftedal.

– Det er de raske som slår de langsomme i tiden fremover, mener Hoel. – Det er ikke uten grunn vi har etablert et logistikksenter nær industrien i Rogaland og Hordaland. Vi har mange butikker i området, men den nye på Bryne er helt spesiell. Kombinasjonen av lokalt lager og store logistikksentre i Norge og Tyskland, reduserer kapitalbindingen for kundene våre. Vi har global tilstedeværelse og lokal service, avslutter Andreas Hoel.

Den nye butikken på Bryne har et komplett sortiment innen blant annet auto, bygg/anlegg, mekanisk virksomhet, industri, marine og offshore.
Den nye butikken på Bryne har et komplett sortiment innen blant annet auto, bygg/anlegg, mekanisk virksomhet, industri, marine og offshore. Foto: Würth

Denne saken ble første gang publisert 15/09 2016, og sist oppdatert 06/04 2017