Får innpass hos Hydro i Sunndalsøra

Etter mange år med andre truckmerker, valgte Hydro Aluminium Sunndalsøra å prøve noe annet.

Hydro Aluminium Sunndalsøra har en rekke trucker, men det er første gang selskapet går til anskaffelse av en Konecranes.
Hydro Aluminium Sunndalsøra har en rekke trucker, men det er første gang selskapet går til anskaffelse av en Konecranes. Foto: Brubakken
Sist oppdatert
Trucken er blant annet utstyrt med den romslige Optima førerhytten.
Trucken er blant annet utstyrt med den romslige Optima førerhytten. Foto: Brubakken

Etter først å ha testet ut en demomaskin fikk Hydro Aluminium Sunndalsøra nylig overlevert en ny Konecranes 16-1200C som er levert av Brubakken AS.

Maskinen er utstyrt med blant annet den nye, store og romslige Optima førerhytten og har en kraftig drivlinje med Volvo TAD 871-motor i kombinasjon med ZF 4WG191 girkasse.

– Den er også utstyrt med gafler av spesialstål, type HRO 740, ekstra LED arbeidslys på tak og i tårn, strobelys på motvekt, ekstra klappsete for føreropplæring, tiltindikator, DAB-radio med Bluetooth, automatisk klimaanlegg, komfortabel førerstol med armlene på venstre side, samt nakkestøtte, opplyser salgssjef Thormod Johansen i Brubakken, som konkluderer med at Hydro Aluminium Sunndalsøra nå har fått en både stillegående og kraftig maskin.

Selskapet har en svært stor kjøretøypark og har derfor både eget vedlikeholdsverksted og egne serviceteknikere. Siden Konecranes er et nytt merke for dem vil Hydro sende folk på kurs på den nye maskinen for å sikre at oppetiden blir maksimal.

Denne saken ble første gang publisert 01/03 2016, og sist oppdatert 06/04 2017