Per Haakon Lomsdalen

Får nordisk ansvar for SAP

Per Haakon Lomsdalen har gått over i en ny rolle som nordisk Chief Operating Officer i SAP og blitt ansvarlig for virksomhetens forretningsmål i Norden og Baltikum.

Per Haakon Lomsdalen fortsetter også i rollen som norgessjef inntil etterfølgeren er på plass.
Per Haakon Lomsdalen fortsetter også i rollen som norgessjef inntil etterfølgeren er på plass. Foto: SAP
Sist oppdatert

Lomsdalen har vært leder for SAP Norge siden august 2014, og oppnådd svært gode resultater som ansvarlig for den norske delen av virksomheten.

Som nordisk COO får han ansvar for de driftsmessige målene i Norden og Baltikum, inkludert oppfølging av kunder, salgsmål og resultater. Lomsdalen vil gi landssjefene operasjonell støtte i kundearbeidet, og de rapporterer tall og resultater til ham.

– Jeg ser frem til å bidra til at vi fortsetter veksten og endringsreisen i SAP Norden og Baltikum. Det blir en krevende rolle, men det er veldig spennende og vil gi mange nye arbeidsoppgaver, sier Per Haakon Lomsdalen.

 

Givende år som norgessjef

De viktigste punktene på agendaen for den nye COO-en er digitalisering og en fortsatt sterk satsning på skyløsninger og programvare basert på SAP HANA.

– Noe av det første jeg setter i gang med er å forenkle rapporteringsstrukturer og ta en gjennomgang av strategiske planer. Dette skjer i tett samarbeid med lederne i de nordiske landene og EMEA-ledelsen, og gjør at vi kan sikre at alle avdelinger jobber mot felles mål, sier Lomsdalen.

Han understreker at de siste par årene som norgessjef har vært givende.

– Det har vært utrolig spennende. Vi har nådd vekstmål og blitt mer synlige i markedet. Jeg tar med meg lærdom herfra inn i den nye rollen og ser frem til å kunne støtte hele Norden og Baltikum.

Denne saken ble første gang publisert 07/04 2016, og sist oppdatert 06/04 2017