23948sdkhjf

Gir seg etter 45 år innen logistikk og transport

Finn Skovbo Pedersen, Managing Director i Dachser Nordic A/S, går av med pensjon ved årsskiftet.

Finn Skovbo Pedersen, Managing Director i Dachser Nordic A/S, går av med pensjon ved årsskiftet. Han kan se tilbake på mer enn 45 år i bransjen. Reisen har vært preget av både opp- og nedturer, sterk utvikling og hard konkurranse. René Sidor vil ta over stillingen som Managing Director for Norden. Det fremgår av en pressemelding sendt ut av Dachser mandag morgen.

Finn Skovbo Pedersens reise i logistikkens verden begynte i 1972. 17 år gammel startet han som lærling hos det raskt voksende spedisjonsfirmaet A/S Ove Haugsted. Læretiden på to og et halvt år skulle vise seg å legge fundamentet for en lang og vellykket karriere i transport- og logistikkbransjen. I 2005 gjennomførte den tyske logistikkleverandøren Dachser oppkjøp i Norden og Finn ble Managing Director for Dachser Nordic.

Ny mann ved roret

Fra 1. januar 2018 overtar René Sidor roret etter Finn Skovbo Pedersen.

René har lang erfaring som leder i logistikkbransjen. Blant annet i stillinger som adm. direktør for DanTransport og Country Manager for Panalpina i Danmark og Finland. Han kommer nå fra stillingen som General Manager European Logistics Hvidovre i Dachser Denmark.

I Skandinavia er det i dag totalt åtte avdelinger. DACHSER Nordic har mer enn 400 medarbeidere fordelt på Norge, Sverige og Danmark. Rundt 70 av disse arbeider på Vinterbro, utenfor Oslo. Tjenestene spenner fra stykkgods- og direkteforsendelser, sjø- og flyfrakt til kompleks kontraktlogistikk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063