Fleksible påkjøringsvern

Christian Berner har utvidet sortimentet med påkjøringsvern fra britiske A-SAFE.

Foruten påkjøringsvern som beskytter fotgjengere, tilbyr A-SAFE mellom annet også pullerter og påkjøringsvern av stolper, søyler og hyller. Foto: A-SAFE
Foruten påkjøringsvern som beskytter fotgjengere, tilbyr A-SAFE mellom annet også pullerter og påkjøringsvern av stolper, søyler og hyller. Foto: A-SAFE
Sist oppdatert

Christian Berner Tech Trade tilbyr tekniske løsninger, produkter og tjenester til bedrifter og kommunale etater i Norden. Med agenturet på A-SAFE ekspanderer Christian Berner fra rollen som en tradisjonell leverandør av installasjoner til også å omfatte virksomhet innen sikkerhet og beskyttelse. Samarbeidet med A-SAFE startet opp med den finske avdelingen av Christian Berner for et års tid siden. Den gode mottakelsen på det finske markedet resulterte i en utvidelse av samarbeidet til å omfatte også Norge og Sverige.

Kostnadseffektive og miljøvennlige

Christian Berner hevder at A-SAFE påkjøringsvern både er kostnadseffektive og miljøvennlige. Takket være modulene kan produktene gjenbrukes og på grunn av den gjennomfargede polymerbasen er de også nesten vedlikeholdsfrie. Det fleksible materialet reduserer skader på gulv og skader på selve påkjøringsvernene. Påkjøringsvernene er testet og sertifisert i henhold til ISO-standarden og skal egne seg til mange ulike formål: til inngjerding/avgrensning av områder, i trafikk- og ferdselsveiløsninger samt til ulike industrielle behov fra produksjon til lagring.

– A-SAFE utgjør en liten investering for et sikrere og mer effektivt arbeidsmiljø. I et lengre perspektiv betaler investeringen seg tilbake i form av reduserte reparasjonskostnader og nyinvesteringer, sier Herman Thon, adm. direktør i Christian Berner.

Abonner på Logistikk & Ledelse

Denne saken ble første gang publisert 13/02 2018, og sist oppdatert 12/02 2018