23948sdkhjf

Øker produksjonen med hele 40.000 flere biler

Investerer 52 millioner dollar i den tyrkiske fabrikken.

Ford er Europas mest solgte nyttekjøretøymerke. Nå blir de større. Ifølge en pressemelding fra Ford vil joint ventureselskapet Ford Otosan investere omkring 410 millioner kroner i sin tyrkiske fabrikk.

Dermed vil produksjonskapasiteten for 2T Transit, Transit Custom og Tourneo Custom økes med 40.000 biler årlig. Utvidelsen forventes å være ferdig neste høst.

- Ford leder an i det europeiske nyttekjøretøymarkedet med et rekordhøyt salg av de store Transit-modellene. Denne strategiske investeringen setter oss i stand til å levere i takt med en stadig økende etterspørsel – også i forbindelse med lanseringen av den ladbare hybriden Transit Custom – som lanseres i 2019, sier ansvarlig for all produksjon i Ford Europa, Linda Cash.

Også i Norge har Ford solgt historisk mange nyttekjøretøy gjennom årets første 7 måneder. 2781 solgte enheter er det høyeste antall solgte varebiler for Ford i Norge noen sinne i sammenlignbare periode, sier en entusiastisk administrerende direktør i Ford Motor Norge Per Gunnar Berg.

Berg lover at Ford skal bli enda bedre på nyttekjøretøy i tiden som kommer. – Da tenker jeg på alt fra opplæring, til kunnskapsoverføring fra oss som importør til forhandlernettverket og det å ha tett dialog med den enkelte salgsansvarlige på nyttekjøretøy. Samtidig må vi bryte litt nytt marked for å skaffe stadig nye kunder, avslutter han.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079