Freja etablert i Kina

Freja China er blitt etablert i Shanghai for å støtte eksisterende kunder i landet.

Leo Hu er adm. direktør i Freja China. 1. mars tiltrer Bonnie Wu som økonomisjef og Wang Jia som prosjektleder.
Leo Hu er adm. direktør i Freja China. 1. mars tiltrer Bonnie Wu som økonomisjef og Wang Jia som prosjektleder. Foto: Freja
Sist oppdatert

FREJA

FREJA ble etablert i 1985, og er med 15 avdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Finland en av Nordens største privateide transport- og logistikkvirksomheter.

Konsernet har ca. 550 medarbeidere og venter en omsetning på ca. 2,4 milliarder danske kroner i 2015.

I Norge omsatte Freja for 306 millioner kroner i 2014, med et driftsresultat på 12 millioner kroner.

I en pressemelding poengterer Freja konsernet at det er av vital betydning å kunne imøtekomme den økende etterspørselen fra kundene på globalt nivå. Etableringen av kontoret i Shanghai er i så måte en strategisk viktig beslutning.

– Det viktigste er å opprettholde god kvalitet. Du må holde avtaler, være åpen og ærlig, og så må du alltid leve opp til kundenes forespørsler, opplyser Jørgen Hansen, administrerende direktør i Freja Group.

Han legger til at de er stolte av å kunne tilby sine kunder en pålitelig og personlig service med en enkel og effektiv løsning på markedet og dermed bidra til verdiskaping for kundens virksomhet.

Leo Hu er utnevnt til administrerende direktør for Freja i Kina. Han har lang erfaring med prosjektspedisjon og vil betjene kontoret sammen med økonomisjef Bonnie Wu og prosjektleder Wang Jia – begge med mange års erfaring i transportbransjen.

Denne saken ble første gang publisert 24/02 2016, og sist oppdatert 06/04 2017