Freja frakter medisiner

Inngår langsiktige GDP-termotransportavtaler.

Sist oppdatert

Freja Transport & Logistics AS har den siste tiden signert flere langsiktige avtaler med kjente legemiddelselskaper. Felles er at det er avtale om transportopplegg under GDP-standard (Good Distribution Practice). De har investert i nye termotrailere som kan håndtere de strengeste krav til temperaturregulerte transportoppdrag.

Dokumenterbart

I en pressemelding fra Freja står det å lese at de lever opp til legemiddelindustriens betingelser og behov for korrekt og dokumenterbar transportkjede av medisiner. Og at de tilbyr temperaturovervåkning av varene bl.a. innenfor +2 til +8 grader C samt + 15 til +25 grader C i hele Europa. Trailerne skal gjennomgåes grundig og bli godkjent for hver tur, samt løpende vurdert slik at de alltid overholder de nødvendige kvalifikasjoner innenfor kvalitet og kontroll som denne typen varer og transport krever.

Videreutvikling

Det å satse på GDP-transport og -distribusjon, er en naturlig videreutvikling av den investering konsernet har foretatt seg innenfor Pharma- og Healthcare-logistikk de senere årene. Det er ikke bare fulle laster med GDP-standardvarer Freja satser på. De tilbyr også løsninger for mindre partier og har mulighet for kombinasjonslaster til og fra hele Europa.

Avtalene medfører flere ukentlige avganger og ankomster til og fra Norge. 

 

Denne saken ble første gang publisert 30/04 2015, og sist oppdatert 06/04 2017