Gavmild brukerforening

Compello Brukerforening har donert 200.000 kroner til Barnestiftelsen på Oslo universitetssykehus.

Sist oppdatert

Det norske IT-selskapet Compello AS har lenge hatt en aktiv brukerforening, men de senere årene har sosiale medier og andre digitale muligheter åpnet opp for en mer direkte dialog mellom bruker og leverandør.

Som en følge av dette har Compello Brukerforening besluttet å nedlegge seg selv, og bestemte at overskuddet på 200.000 kroner skal doneres til Barnestiftelsen på Oslo universitetssykehus (OUS).

– Jeg synes dette er et strålende initiativ fra brukerforeningen som drives og eies av våre kunder. Jeg er helt sikker på at disse pengene vil bli brukt til noen som virkelig trenger det, sier Gustav Line, administrerende direktør i Compello AS.

 

Økt aktivitet og trivsel

Pengene skal gå til tiltak for økt aktivitet og trivsel. Dette kan være til blant annet sykehusklovner, musikkterapeuter, konserter, turer i naturen, leker og utstyr som gir glede til barna under sykehusoppholdet.

– På vegne av OUS og barneavdelingen vil jeg si tusen takk for den flotte gaven. Det betyr mye for pasientene og oss at bedrifter og mennesker utenfor sykehuset vil bidra til at syke barn får gode opplevelser på sykehus i tillegg til god behandling. Mange syke barn vil få glede av deres gave. Tusen takk, sa Heidi Sandersen fra Kvinne- og barneklinikken på OUS under gaveoverrekkelsen.

Denne saken ble første gang publisert 27/05 2015, og sist oppdatert 06/04 2017