Glamox implementerer WMS

Glamox har valgt å implementere WMS fra danske Apport Systems. Det er ventet at installasjonen i Molde vil bli etterfulgt av flere.

Apport WMS skal installeres hos Glamox i Molde i løpet av høsten med en forventet ferdigstillelse i begynnelsen av neste år.
Apport WMS skal installeres hos Glamox i Molde i løpet av høsten med en forventet ferdigstillelse i begynnelsen av neste år. Foto: Glamox
Sist oppdatert
– Glamox er et meget spennende internasjonalt selskap som allerede har gjort mye på logistikken, men det skal bli spennende å bidra til å støtte deres fremtidige strategiske utfordringer, systemstøtte og effektivisering av logistikkprosessene, sier Asger Sandberg Petersen, salgsdirektør i Apport Systems.
– Glamox er et meget spennende internasjonalt selskap som allerede har gjort mye på logistikken, men det skal bli spennende å bidra til å støtte deres fremtidige strategiske utfordringer, systemstøtte og effektivisering av logistikkprosessene, sier Asger Sandberg Petersen, salgsdirektør i Apport Systems. Foto: Henning Ivarson

Glamox ble etablert av Birger Hatlebakk i 1947 og utvikler, produserer og distribuerer lysutstyr på det globale markedet under merkevarene Glamox, Høvik Lys, Luxo, Norselight og Aqua Signal. Glamox Group har flere fabrikker i både Norge og i utlandet og omsatte i fjor for nær 2,5 milliarder kroner.

– Vi har valgt å implementere WMS for å få bedre kontroll, høyere effektivitet, en mer systematisk tilnærming, økt fleksibilitet og en reduksjon i feil, opplyser Steinar Abrahamsen, Corporate Logistics Manager i Glamox. Han forteller at valget av Apport Systems ble foretatt etter en helhetsvurdering som blant annet var basert på referansebesøk, prosjektmodell/implementering, integrasjon med ERP og den generelle økonomien.

Apport WMS skal dekke alle funksjoner fra vare inn til vare ut. Systemet skal installeres i Molde i løpet av høsten med en forventet ferdigstillelse i begynnelsen av neste år og det er antatt at flere installasjoner vil følge etter.

Denne saken ble første gang publisert 26/04 2016, og sist oppdatert 06/04 2017