Forretningssystemet RamBase

Hatteland utvider partnernettverket

Hatteland og Aumento AS har inngått partneravtale om distribusjon og implementering av forretningssystemet RamBase for kunder innen logistikk og produksjon.

Salgsdirektør Ole Dahl i Jakob Hatteland Computer (t.v.) ønsker Asbjørn Vagle, daglig leder i Aumento, velkommen i partnernettverket rundt RamBase.
Salgsdirektør Ole Dahl i Jakob Hatteland Computer (t.v.) ønsker Asbjørn Vagle, daglig leder i Aumento, velkommen i partnernettverket rundt RamBase. Foto: Hatteland
Sist oppdatert

Etter modell fra Hattelands suksessfulle lagersystem AutoStore, skaleres nå distribusjon og salg av RamBase opp gjennom et globalt partnernettverk. Hatteland signerte tidligere i høst også en avtale med konsulentfirmaet Mazeppa AS.

 

Lang erfaring med skyteknologi

Aumento AS er et norsk konsulentselskap med mer enn 25 års erfaring i bransjen, og et fokus på langsiktighet og kundeforståelse. Selskapet kommer til å ta seg av både implementering, rådgiving og support mot RamBase sine sluttkunder.

– En av hovedårsakene til at vi valgte RamBase er at det er bygget på en vanvittig spenstig teknologi og en ekte skybasert leveransemodell, sier Asbjørn Vagle, daglig leder i Aumento.

RamBase er et plattformbasert forretningssystem med funksjonalitet tilpasset produksjon, distribusjon, logistikk og auksjon. Systemet er ikke bare tilpasset skyen, men ble utviklet for skyen allerede i 1992. Plattformen bruker åpne web-standarder, noe som muliggjør enkel integrasjon med andre systemer og applikasjoner.

Hatteland startet med salg av elektrokomponenter i 1971, og med suksessen kom utfordringene. For å løse disse utviklet Hatteland egne løsninger som i dag er anerkjent og brukes av store multinasjonale selskaper. Gruppen har hovedkontor i Nedre Vats, rundt 275 medarbeidere og ligger an til en omsetning på 600 millioner kroner i 2016. Hattelands tre hovedforretningsområder er det skybaserte ERP-systemet RamBase, robotlagringssystemet AutoStore og skybasert it-drift med basis i egen EMP-sikret fjellhall.

Denne saken ble første gang publisert 16/11 2016, og sist oppdatert 06/04 2017