HAVI kåret som årets leverandør til McDonald´s

McDonald´s Europe har utnevnt HAVI Logistics Europe som årets leverandør.

Sist oppdatert

HAVI Logistics Europe mottok prisen "Supplier of the Year Award 2014-2015" under McDonald´s Europe Supply Chain Symposium som ble avholdt i Lisboa tidligere i år.

Selskapet har vært McDonald´s Europe sin leverandør av logistikktjenester siden 1981 og har etablert et omfattende logistikknettverk for å kunne forsyne ca. 5.300 restauranter i 37 europeiske land med både mat og emballasje hver dag.

 

Effektive prosesser

Prisen anerkjenner både HAVI Logistics effektive prosesser fra innkjøp til lager og levering til de enkelte restauranter, i tilllegg til den høye fleksibiliteten i leveransekonseptet.

McDonald´s fremhevet også HAVI Logistics´ fokus på bærekraft og miljø. Foruten å benytte lastebiler med Euro 6-motorer og bruk av alternative drivstoffer som biodiesel og gass er flere av lagrene til HAVI Logistics utstyrt med energibesparende LED-belysning.

– Vår samarbeidspartner tilpasser kontinuerlig sine prosesser til markedets krav og bidrar til å levere innovasjon innenfor vår forsyningskjede, sa João Lopes, Vice President, Chief Supply Chain Officer i McDonald´s Europe under prisutdelingen som finner sted annethvert år.

De norske McDonald´s-spisestedene blir forsynt av HAVI Logistics AS som har et stort lager på Frogner nord for Oslo.

– Vi i Norge er bare en av mange bidragsytere til anerkjennelsen fra McDonald´s Europe, men prinsippene og forretningsmodellen er den samme over alt i Europa, sier daglig leder Thomas Münchausen i HAVI Logistics AS. Selskapet har 35 ansatte og omsatte i fjor for 511 millioner kroner.

De norske McDonald´s-spisestedene blir forsynt av HAVI Logistics AS som har et stort lager på Frogner nord for Oslo. Her ser vi en av selskapets biler inne i Lærdalstunnelen. Foto: HAVI
De norske McDonald´s-spisestedene blir forsynt av HAVI Logistics AS som har et stort lager på Frogner nord for Oslo. Her ser vi en av selskapets biler inne i Lærdalstunnelen. Foto: HAVI

Denne saken ble første gang publisert 30/04 2015, og sist oppdatert 06/04 2017