Hedret med internasjonal miljøpris

Posten Norge har vunnet en internasjonal pris for sitt miljøarbeid, i konkurranse med ledende aktører innen post- og logistikkbransjen.

Posten Norge har flere hundre miljøvennlige kjøretøy. Foto: Posten Norge
Posten Norge har flere hundre miljøvennlige kjøretøy. Foto: Posten Norge
Sist oppdatert
Miljødirektør Colin Campbell mottok prisen på vegne av Posten Norge.
Miljødirektør Colin Campbell mottok prisen på vegne av Posten Norge.

Det var under den store post- og logistikkmessen Post-Expo i Paris denne uken at Posten Norge ble tildelt "Postal Technology International Awards 2015" i kategorien "Environmental Achievement of the Year". Den deles ut til en organisasjon eller leverandør innenfor post- og logistikkbransjen som har investert i utvikling av miljøvennlige løsninger. I tillegg har organisasjonen tatt initiativ som hele industrien kan lære fra. Dette kan være å investere i mer miljøvennlig transport, utvikling av resirkuleringsløsninger og generelt forbedre bærekraften.

 

Internasjonal oppmerksomhet

Postens satsing på miljøvennlige løsninger har blitt lagt merke til i resten av bransjen.

"Posten Norge er en verdig vinner av miljøprisen. Konsernet ligger foran egne mål om CO2-reduksjon og har planer for flere miljøvennlige løsninger. Gjennom et eget miljøfond, har Posten Norge også engasjert de ansatte for å få til ytterligere CO2-reduksjoner", heter det i begrunnelsen til juryen som består av flere internasjonale ledere i forskjellige post- og logistikkonsern i verden.

 

Summen av små og store tiltak

– Det er en ære å få internasjonal anerkjennelse av vår egen bransje og i konkurranse med andre store aktører. Dette er takket være innsats fra mange medarbeidere over flere år, og det er summen av store og små tiltak som har gitt resultater. Det et viktig at vi fortsetter dette gode arbeidet som våre kunder, eiere og samfunnet for øvrig er opptatt av, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge.

Denne saken ble første gang publisert 02/10 2015, og sist oppdatert 06/04 2017