Her er Norges nye MAN-sjef

Styret i MAN Truck & Bus AG har ansatt Niels-Jörgen Toft Jensen (49) som ny administrerende direktør for Norge og Sverige.

Danske Niels Jørgen Toft Jensen blir ny, norsk MAN-sjef.
Danske Niels Jørgen Toft Jensen blir ny, norsk MAN-sjef.
Sist oppdatert

Etter at Bård Stenberg sluttet som norsk MAN-sjef og gikk over i stillingen som administrerende direktør for Vaktmesterkompaniet, var det danskenes leder, Christian Barsøe, som har fungert som leder også her hjemme på berget.

Nå er ny leder på plass fra 1. september. Det er danske Niels-Jörgen Toft Jensen som tar over sjefsrattet som ny administrerende direktør i MAN Truck & Bus Norge AS.

Toft Jensen er utdannet ved Universitetet i Aalborg og har en master i økonomi og Business Administration med spesialisering innen salg, forretningsutvikling og ledelse. Han har 20 års erfaring fra tungtransportbransjen og kommer fra stillingen som salgsdirektør i Volvo Group Trucks Sentral-Europa og har tidligere jobbet blant annet som administrerende direktør og ettermarkedsdirektør i samme selskap. Han har også erfaring som produkt- og markedsføringsmanager fra Iveco i Nord-Europa.

Toft Jensen er altså dansk og har jobbet de ti siste årene i Tyskland. Fra september kommer han til å ha fast kontor på Fjellhamar i Norge.

- Jeg ser frem til å jobbe i MAN Norge, vårt hovedfokus fremover vil kort og godt være å akselerere salget av biler og levere god service, sier Toft Jensen.

 

Denne saken ble første gang publisert 19/08 2016, og sist oppdatert 07/04 2017