23948sdkhjf

AMCS kjøper opp Transvision

Irske AMCS Group har kjøpt opp det danske selskapet Transvision, en ledende systemleverandør av transportplanlegging og optimering.

ERP-systemene Elemos og Tower er AMCS-gruppens hovedsystemer i tillegg til mobil- , veie- og datafangstsystemer. Deres plattform håndterer over fire milliarder euro i kundetransaksjoner årlig og håndterer mer enn 20.000 kjøretøyer og 2.000 brukersteder, herunder for mange av verdens største avfallsselskaper. Ifølge selskapet gir løsningene en økt verdi for kundene i form av en høyere effektivitet, bedre kostnadskontroll, høyere servicegrad og forbedret resultat.

Avanserte systemer for transportplanlegging og -optimering

Transvision har arbeidet med avanserte systemer til transportplanlegging og -optimering siden begynnelsen av 1980. Selskapet har utviklet seg til å være en vesentlig aktør i Nord-Europa og har i økende grad kunnet selge sine systemer rundt om i verden.

Mens Transvision arbeider med mange forskjellige bransjer, har AMCS i dag primært sine aktiviteter innen for avfallshåndtering og ressursgjenvinning. Konsernsjef Jimmy Martin i AMCS Group mener at Transvisions ledende stilling i disse markedene vil fungere som et brohode å skape vekst for resten av gruppen i fremtiden.

- Transvision er absolutt den beste leverandør jeg har støtt på av avanserte systemer for transportplanlegging og -optimering. Dette oppkjøpet både utfyller og forsterker våre eksisterende programvareløsninger og det gir oss et svært strategisk og verdiskapende produkt innenfor områdene ruteoptimalisering, materialhåndtering og prisoptimalisering, sier Martin.

Stort potensiale

Ole Kessel, selskapets gründer og administrerende direktør, er svært stolt over hva selskapet og dets ansatte har prestert gjennom årene.

- Vi har utviklet noe av verdens absolutt beste systemer innenfor vårt område. Potensialet for våre produkter er enormt og jeg er overbevist om at vi med AMCS som eiere vil kunne utnytte vår potensial for å maksimere vår potensial globalt, sier Kessel.

AMCS og Transvision har kunder i 19 land. Med Transvision kan gruppen nå tilføye Danmark og Holland til sine eksisterende kontorer i USA, Canada Storbritannia, Irland, Sverige, Norge, Frankrike og Australia.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078