EDI-Soft: Satser globalt gjennom stor avtale med Direct Link

Satser globalt gjennom stor avtale med Direct LinkEDI-Soft har gjennom sitt svenske datterselskap inngått en treårig global avtale med Direct Link, en del av PostNord som tilbyr skreddersydde logistik...

Publisert Oppdatert

Satser globalt gjennom stor avtale med Direct Link

EDI-Soft har gjennom sitt svenske datterselskap inngått en treårig global avtale med Direct Link, en del av PostNord som tilbyr skreddersydde logistikktjenester world wide.

Avtalen med EDI-Soft bidrar til at vi kan opprettholde vår posisjon som en effektiv leverandør til e-handelsvirksomheter i Asia, USA og Europa, sier Jonas Prosell (t.v.), operativ sjef for Direct Link. Her sammen med Mattias Gredenhag, daglig leder i EDI-Softs svenske datterselskap.

- Vi er ledende på transportadministrative løsninger i Norden, og nå tar vi neste skritt videre ut i verden, sier adm. direktør Mattias Gredenhag i EDI-Soft AB.

Direct Link tilbyr skreddersydde logistikktjenester med en høy servicegrad og leveringspresisjon verden over. De har høye krav på alltid å kunne tilby den transporttjenesten som passer kunden best i det enkelte tilfelle, uansett hvor i verden kunden og mottakeren befinner seg. Ettersom både Direct Link og kundene deres jobber i mange ulike tidssoner er det kritisk at alle systemer er tilgjengelige alle tider på døgnet, 365 dager i året.

Eksporter på varer for e-handelsbedrifter

Direct Link har elleve kontorer i åtte land og kommer til å benytte EDI-Softs plattform dels på sine egne tredjepartslagre men også direkte ute hos sine internasjonale kunder. Direct Link er eksperter på internasjonal distribusjon av varer for e-handelsbedrifter, og det er derfor viktig for dem å kunne tilby markedets beste kundeservice, både overfor dets internasjonale kunder og til mottakerne av varene som sendes.

Mattias Gredenhag opplyser at dette er den største kontrakten EDI-Soft hittil har inngått i Sverige.

- Vi har blitt sammenlignet med både svenske og internasjonale TA-leverandører. Når vi nå har blitt valgt som internasjonal partner for Direct Link har den tekniske plattformen som vi har utviklet hatt stor betydning. Vår løsning gir Direct Link muligheten å samarbeide med de beste transportørene verden over og bygge den perfekte miksen av leveringsalternativer. Vi har også vist at vi kan håndtere store e-handelskunder, og dette har tilsammen vært veldig viktig.

www.logistikk-ledelse.no © 2014