23948sdkhjf

IBM og SAP samarbeider om ny nettsky

SAP har valgt IBM som strategisk partner for nettsky-infrastruktur for å gjøre det enklere for kundene å legge viktig programvare i skyen.

SAP HANA Enterprise Cloud blir utvidet til nye, store markeder ved hjelp av IBMs sky-datasentre. Forventningen er at kunder skal kunne implementere SAP-programvare i raskere og sikrere miljøer, støttet av IBMs leveranseevne i skyen. Sammen har IBM og SAP ekspertise, løsninger og sky-infrastruktur for å levere SAPs forretningsløsninger på IBM Cloud.

SAP tilfører sanntidsdata gjennom i-minneplattformen SAP HANA, samt viktig forretningsprogramvare som SAP Business Suite i et skymiljø. IBM tilfører dybdekunnskap om virksomhets-it, åpen arkitektur gjennom IBM Cloud Managed Services og SoftLayer, slik at kunder sikkert kan håndtere oppgaver i SAP-systemene, fra testing til produksjon, i en enhetlig infrastruktur med transparens og full kontroll over hvor dataene ligger. Kundene vil også få fordeler gjennom teknologi og tjenester fra begge selskaper, som begge jobber ut fra beste praksis i bransjen. Både SAP- og IBM-kunder vil kunne dra nytte av samarbeidet.

Fordeler for kundene Kan dra nytte av SAP HANA Enterprise Cloud med det globale nedslagsfeltet fra IBM Cloud. Kunder kan bruke data med SAP HANA og forretningsprogrammer i IBM Cloud, hvis signatur er fart, transparens og kontroll. SAP HANA vil kjøre på IBM Cloud, som gir en tilnærming basert på åpne standarder, og gjør det enklere å kombinere eksisterende teknologi med nye oppgaver. IBM og SAP legger vekt på sikkerhet for kunder i skyen. IBM Cloud gir synlighet og kontroll slik at kunder kan ta med sikkerhetsrutinene til nettskyen. Kunder får større muligheter for skalerbarhet. Man kan starte lokalt og skalere globalt med disse nettsky-tjenestene, samtidig som man overholder lokale lover og regler.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.127