23948sdkhjf

Pall-Pack med prisgaranti på pakkemaskiner

Som eneste produsent i det norske markedet lanserer Pall-Pack AS prisgaranti på fire av sine mest solgte pakkemaskiner.

Kort fortalt går prisgarantien ut på at selskapet garanterer for alltid å ha den rimeligste maskinprisen.

- Dersom våre kunder skulle finne tilsvarende maskin billigere hos noen av våre konkurrenter, så vil vi betale tilbake mellomlegget, forteller daglig leder i Pall-Pack, Christian Hagen

Maskinene det dreier seg om er fire ulike pakkemaskiner, innen markedet for strekkfilming, stropping og taping av paller og esker.

Pall-Pack 1000B er selskapets bestselger og levert over 120 bedrifter i Norge siste fem år. Maskinen fungerer slik at pallen plasseres på rotasjonsplaten og emballeres deretter manuelt.

Pall-Pack S86 er en automatisk stroppemaskin med høy kapasitet og fotpedal for automatisk start mens Pall-Pack 300RL er selskapets automatiske tapemaskin for pappesker.

- Alle tre maskintyper er levert en rekke kunder i både Norge og Sverige og har vist over tid at de står godt røffe industrier med referanser i alt fra næringsmiddel til metall og stålindustrien, hevder Hagen.

Siste maskin er den nye Pall-Pack 3000ROBO. Dette er en batteridrevet strekkfilmmaskin som beveger seg rundt pallen. En slik type strekkfilmmaskin passer spesielt godt der godset er langt og med stort vekt siden maskinen går på hjul og selv detekterer størrelsen.

- Vi gjør dette fordi vi er både trygge på at vi har markedets beste priser og samtidig kvalitet til ikke å havne med garantiskader. Dette er maskiner vi nå har levert siden 2008 - så etter mer enn 750 installasjoner over de siste seks år har vi nå en historie som forteller oss at vi har den riktige kvalitet til den riktige pris, fortsetter Hagen.

Han legger til at de ikke er redde for konkurranse og står inne for at dersom noen fremlegger et tilbud som er rimeligere enn det de kan levere - forutsatt den samme teknologien og betingelense, så vil de tilbakeføre mellomlegget.

- Dette dokumenterer vi gjerne både gjennom aksjon til våre kunder og fremfor presse og andre som måtte ønske å bevitne det, sier Hagen.

Lager med levering dagen derpå

Pall-Pack har 3.000 kvm med lager på Tyristrand utenfor Hønefoss hvor selskapet lagerfører rundt 25 til 30 maskiner totalt. Dette sørger for at selskapet raskt kan levere maskiner til nye kunder.

- Med så lave marginer som det nå har blitt i dette markedet er vi nødt til å kunne håndtere det enkelt også internt. Vi setter opp fem og fem maskiner samtidig, tester disse og emballerer klart for kunde. I mellomtiden lagrer vi disse i grenreoler og plukker de ned en etter en ved nye kundeordre. Det har blitt veldig effektivt og vi leverer i snitt ut maskiner to dager etter ordre fra våre kunder, forteller salgsansvarlig Lars-Martin Nervik i Pall-Pack AS.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063