Toyota Material Handling: Fornyet avtale med Jøtul

Fornyet avtale med JøtulDet totale tilbudet samt en solid lokal organisasjon var avgjørende for at Jøtul valgte å fornye sitt samarbeid med Toyota.Jostein Lunde (t.h.) plassjef i Jøtul er godt fornøyd...

Publisert Oppdatert

Fornyet avtale med Jøtul

Det totale tilbudet samt en solid lokal organisasjon var avgjørende for at Jøtul valgte å fornye sitt samarbeid med Toyota.

Jostein Lunde (t.h.) plassjef i Jøtul er godt fornøyd med at det gode samarbeidet med Toyota Material Handling Norway kunne fortsette. Her representert med regionsjef Evert Valla.

Mats Nordgård

Da tidligere Rishaug Maskin AS overtok Nicolaisens Truckverksted AS i Fredrikstad i 1998, hadde Jøtul kun Nissantrucker. Året etter startet forhandlingene med Jøtul om utleie av trucker og det endte med at 45 Nissan-trucker ble byttet ut med Toyota. Denne avtalen løp frem til 2005, da en ny anbudsrunde ble gjennomført. Etter tøffe forhandlinger fikk daværende Toyota Truck Norge fornyet tillitt av ovnselskapet.

- Toyota kjenner våre forhold og forutsetninger godt og basert på dette viser selskapet både vilje og evne til den fleksibiliteten vi behøver og verdsetter, sier plassjef i Jøtul, Jostein Lunde. - Samarbeidet mellom oss har vært bra, hvilket gjenspeiles i den lange varigheten på avtalen. Det har gitt en kontinuitet som jeg tror begge parter har dratt nytte av, fortsetter Lunde.

Profesjonell og kompetent

I år ble en ny anbudsrunde gjennomført, med hele seks leverandører involvert. I denne prosessen valgte Jøtul å bruke Expense Reduction Analysts, et globalt ledende konsulentselskap innen kostnad- og innkjøpsstyring. Dette for å finne frem til den beste avtalen med sentrale markedsaktører for gaffeltrucker. Valget falt også denne gang på Toyota.

- Vi oppfatter Toyota Material Handling Norway som en profesjonell og kompetent organisasjon med godt kundefokus. Det som ble utslagsgivende for at valget til slutt falt på Toyotas trucker, var det totale tilbudet av kvalitet, service, pris og oppfølging, sier Oddgeir Øverli, partner i Expense Reduction Analysts.

Plassjefen i Jøtul er godt fornøyd med at det gode samarbeidet kunne fortsette.

- Toyotas lokale organisasjon er også avgjørende for oss. Selv om de er store både internasjonalt og nasjonalt, er det viktig for oss med en god relasjon og et tillitsforhold til de som skal betjene oss i det daglige. Og det har vi, utdyper Lunde.

 ---------

Overtar truckvirksomhet på Raufoss

Toyota Material Handling Norway AS har tatt over Mediaa Service AS sin truckvirksomhet i Industriparken på Raufoss.

Mats Nordgård

I august ble Toyota Material Handling Norway enige med Eskil Mediaa om en overtakelse av truckvirksomheten i hans selskap Mediaa Service AS. Fra overtakelsen fikk de med seg teknikere, noe som gjør at de totalt har tre teknikere på plass i Industriparken. Virksomheten består av service og vedlikehold av trucker i Industriparken og i Raufoss-området.

- Vi har et stort antall trucker gående inne på Industriparken samt rundt om i distriktet Raufoss, Gjøvik og omegn. Toyota har også tidligere vært representert i Industriparken, men da med kun en teknikker og han "lånte" et lite hjørne inne i et bygg for å ta service til denne kunden, sier Erlend Stegavik, ettermarkedsdirektør i Toyota Material Handling Norway AS. - For Toyota er det viktig å gi våre kunder så god service og oppfølging som mulig. Da er det viktig for oss med høy tilgjengelighet. Derfor er vi nå i Industriparken, utdyper han.

Verkstedet på Raufoss Industripark er en del av avdelingen på Rudshøgda, som nå har totalt 19 ansatte og dekker Hedmark og Oppland fylke.

Er du på utkikk etter truckføreropplæring så kan du ta dette på Rudshøgda eller i Industriparken. Toyota Material Handling Norway AS tilbyr god opplæring som utdanner trygge og ansvarsbevisste førere med god kunnskap og ferdighet. Opplæringen gir truckførerbevis, og er tilpasset den enkelte deltakers arbeidssituasjon og forhåndskunnskaper.

www.logistikk-ledelse.no © 2013