ITO tilbyr løsninger fra Carryline

Etter å ha inngått et samarbeid med svenske Carryline, har ITO ytterligere breddet produktutvalget – spesielt til næringsmiddelindustrien.

Med fleksible og modulbaserte transportløsninger i rustfrie materialer, har Carryline løsninger som passer perfekt til næringsmiddelindustrien.
Med fleksible og modulbaserte transportløsninger i rustfrie materialer, har Carryline løsninger som passer perfekt til næringsmiddelindustrien. Foto: Carryline
Sist oppdatert

Svenske Carryline ble grunnlagt i 1963, og har siden den gang levert transportløsninger til et stort antall industribedrifter i ulike bransjer. Selskapet leverer både enkeltkomponenter og komplette løsninger, og har lyktes med å skape et stort antall variasjonsmuligheter utfra standardiserte grunnkomponenter. Produksjonen skjer ved Carrylines anlegg i Kungälv, der løsningene også testkjøres for å sikre en rask og effektiv installasjon. Carrylines produkter selges over hele verden, gjennom et omfattende forhandlernett.

 

Rustfrie kvalitetsløsninger

Spesielt innenfor matindustrien er Carryline en av de mest etterspurte produsentene, og det er i denne næringen ITO (Intern Transport AS) har hatt størst vekst de seneste årene.

– Med fleksible og modulbaserte transportløsninger i rustfrie materialer, har Carryline løsninger som passer perfekt til en kravstor matindustri som også er underlagt strenge produksjons- og hygienekrav fra myndighetene, sier Christian Hagen, salgsansvarlig i ITO.

– Vi kombinerer egenproduserte automatiseringsløsninger med produkter fra Radpak, Easy Conveyor, Kuka Robotics, Pall-Pack og nå altså Carryline. Automatisering av pakkeprosessene gir solide utslag på kundenes bunnlinje. Det viktigste for oss er å tilfredsstille kundens behov og løse disse bedre enn kunden forventer. Her spiller også lang erfaring og moderne dataverktøy for å designe løsningene inn. Med Carryline med på laget, vil jeg si at bildet er nærmest komplett, sier Christian Hagen.

Henrik Eriksson hos Carryline AB forteller at de ønsker å samarbeide med bransjens dyktigste systemleverandører, slik at kunden får maksimal utnyttelse av Carrylines produkter.

– Med ITOs sterke posisjon i viktige markedssegmenter og høye kompetanse innenfor pakke- og transportløsninger, vil de utvilsomt bidra til at Carryline når frem til enda flere norske kunder, sier Eriksson.

De første installasjonene fra ITO med Carryline-komponenter er allerede gjennomført, og Carrylines produkter vil inngå i ITOs installasjoner der dette er naturlig. ITO har servicekompetanse på produktene og utfører alt fra design til installasjon, service og vedlikehold på de nye produktene.
De første installasjonene fra ITO med Carryline-komponenter er allerede gjennomført, og Carrylines produkter vil inngå i ITOs installasjoner der dette er naturlig. ITO har servicekompetanse på produktene og utfører alt fra design til installasjon, service og vedlikehold på de nye produktene. Foto: Carryline

Denne saken ble første gang publisert 31/05 2016, og sist oppdatert 06/04 2017