Kompakte seminarer om automatisering

I begynnelsen av april avholder ITO gratis frokostseminarer om automatisering i både Kristiansand, Bergen og Oslo. Både Orkla Foods og Norsk Forening for Automatisering (NFA) er blant foredragsholderne.

På seminarene vil deltakerne kunne dra nytte av kompetansen fra Norsk Forening for Automatisering og ta del i erfaringene fra kunder som har gjennomført automatiseringsprosesser. Her fra et av seminarene som ble avholdt sist høst.
På seminarene vil deltakerne kunne dra nytte av kompetansen fra Norsk Forening for Automatisering og ta del i erfaringene fra kunder som har gjennomført automatiseringsprosesser. Her fra et av seminarene som ble avholdt sist høst. Foto: ITO
Sist oppdatert
Riktig bruk av industriroboter står sentralt under frokostseminarene. Kuka Robotics er en ledende aktør på området.
Riktig bruk av industriroboter står sentralt under frokostseminarene. Kuka Robotics er en ledende aktør på området. Foto: ITO
– Automatisering er kritisk for å opprettholde industriell produksjon i et høykostland som Norge, sier Christian Hagen
– Automatisering er kritisk for å opprettholde industriell produksjon i et høykostland som Norge, sier Christian Hagen Foto: Henning Ivarson

ITO hadde stor suksess med frokostseminarene sist høst, og med sterke gjesteforelesere hevder selskapet å bringe vårens seminarserie opp til et enda høyere nivå.

– Tilbakemeldingene våre viser at mange ønsker å høre om andre kunders erfaringer, både om suksesskriterier og potensielle fallgruver. Derfor har vi invitert nøkkelpersoner hos både kunder og fra Norsk Forening for Automatisering (NFA) til å dele sine erfaringer, forteller Christian Hagen, salgssjef hos ITO.

 

Automatisering er kritisk

Vårens seminarer arrangeres i Kristiansand (4. april), Bergen (5. april) og Oslo (6. april), og det er allerede klart at NFA, Kuka Robotics og Orkla Foods vil være blant gjesteforeleserne, i tillegg til spesialister fra ITO.

Seminarene varer fra kl. 08:30 til 12:00 og deltagelsen er gratis.

Christian Hagen understreker at det er begrenset med plasser, og anbefaler at man melder seg på tidlig.

– Automatisering er kritisk for å opprettholde industriell produksjon i et høykostland som Norge, og vi ser at både matindustrien og andre bransjer har investert mye på dette området de senere årene, og på den måten opprettholdt effektiviteten og lønnsomheten, sier han.

– Samtidig er det store og langsiktige investeringer, så det er viktig å ta de riktige valgene. I vårens seminarserie får industrien inspirasjon og erfaringer i et kompakt halvdagsseminar rettet spesielt mot medarbeidere med ansvarsområder innenfor teknisk vedlikehold, lager og logistikk, sier Christian Hagen avslutningsvis.

Påmelding

Matindustrien satser sterkt på automatisering for å sikre lønnsom produksjon i Norge. Her fra en ITO-installasjon hos Nortura.
Matindustrien satser sterkt på automatisering for å sikre lønnsom produksjon i Norge. Her fra en ITO-installasjon hos Nortura. Foto: ITO

Denne saken ble første gang publisert 02/01 2017, og sist oppdatert 07/04 2017