Logicenters kjøper nytt lagerbygg i Råde

Logicenters har kjøpt et nyoppsatt bygg som skal romme hovedkontoret og -lageret til New Wave Norway.

Den nye logistikkbygningen til New Wave i Råde består av 6.500 kvm lager og 1.500 kvm kontor og showroom.
Den nye logistikkbygningen til New Wave i Råde består av 6.500 kvm lager og 1.500 kvm kontor og showroom. Foto: Logicenters
Publisert

New Wave Group er børsnotert i Sverige og driver først og fremst innen utvikling og salg av ulike tekstilprodukter rettet mot bedriftsmarkedet. Selskapet eier også sportsmerkevaren Craft.

I juni i fjor signerte Logicenters en forward avtale med Fauna Eiendom AS om kjøp av en planlagt nyutvikling av New Waves hovedkontor og lager i Norge. Nå står den 8.000 kvm store logistikkbygningen i Råde klar. Lageret er på 6.500 kvm og resterende 1.500 kvm er kontor og showroom. Med ca. 7 mil til Oslo og nær tilgang til E6 fremhever Logicenters at eiendommen har en strategisk viktig posisjon i Råde.

Stor eier av logistikkeiendom

– Vi er veldig fornøyd med at den nye moderne logistikkeiendommen som skal huse New Wave i Norge blir en del av vår logistikkeiendomsportefølje. Som den største eieren av moderne logistikkeiendom i Norden har vi høye vekstambisjoner i Norge og kompletterer porteføljen med ytterligere 44.000 egenutviklede kvadratmeter i Vestby i løpet av året, sier Jørgen Bråten Nordby hos Logicenters i Norge.

– Vi er stolte over å ha levert et fremtidsrettet logistikkanlegg og hovedkontor for New Wave sammen med vår totalentreprenør Norbygg, sier Rasmus Os i Fauna Eiendom AS. – New Wave har imponert oss i hele prosessen, og det er ingen tvil om at selskapet vil bli enda bedre i sitt nye bygg. Med en så dyktig og profesjonell aktør som Logicenters som ny eier, er vi også trygge på at eiendommen er i de beste hender. Vi kan for egen del reallokere ressurser til andre spennende utviklingsprosjekter vi jobber med, herunder 500 mål med fremtidig logistikkareal langs E6 på Nedre Romerike, fortsetter Os.