NIMA øker fokuset på logistikk

Torill Bergseth har tiltrådt som fagansvarlig logistikk i NIMA.

Etter ti år som kompetanseleder i NHO Logistikk og Transport utvikler Torill Bergseth nå praktiske og nyttige kurs i NIMA.
Etter ti år som kompetanseleder i NHO Logistikk og Transport utvikler Torill Bergseth nå praktiske og nyttige kurs i NIMA. Foto: NIMA
Sist oppdatert

I over 100 år har NIMA – Norsk Forbund for Innkjøp og Logistikk – vært en sterk pådriver for å fremme innkjøp som fag og profesjon.

Med ansettelsen av Torill Bergseth som fagansvarlig logistikk, satser nå organisasjonen tyngre på sitt andre fagfelt og varsler om ytterligere opptrapping på dette området.

– Torill kommer inn i organisasjonen på et spennende tidspunkt hvor vi blant annet er i gang med revitalisering av våre kurstilbud, sier Svein-Egil Hoberg, konstituert daglig leder for NIMAs kursvirksomhet.

 

Fra NHO LT

– Jeg ser frem til å kunne medvirke og bidra til å sette fokus på logistikk som konkurransefortrinn, og hvor viktig logistikk-kompetanse er for å lykkes, fastslår Bergseth som blant annet har mangeårig erfaring fra tilsvarende arbeidsoppgaver i NHO.

– De siste ti årene har jeg jobbet som kompetanseleder i NHO Logistikk og Transport. I tillegg til salg og utvikling av kurs, har jeg etablert- og rekruttert over 80 personer til et toårig trainee-program innen spedisjon. Det er nok dette som har vært mest givende, og som jeg vil se tilbake på med stor glede, oppsummerer hun.

Denne saken ble første gang publisert 14/09 2016, og sist oppdatert 06/04 2017