Ny direktør i Microsoft Norge

Kimberly Lein-Mathisen blir ny adm. direktør i Microsoft Norge fra 1. september.

Foto: Microsoft
Sist oppdatert
– Det er et privilegium å bli del av det sterke teamet i Microsoft Norge, sier Kimberly Lein-Mathisen
– Det er et privilegium å bli del av det sterke teamet i Microsoft Norge, sier Kimberly Lein-Mathisen Foto: Microsoft

Lein-Mathisen kommer fra stillingen som adm. direktør i Orkla Home & Personal Care og hadde før det ulike senior lederstillinger i det globale legemiddelselskapet Eli Lilly. Hun har også bakgrunn fra Procter & Gamble, og var med på å starte opp Appear Networks – et svensk programvareselskap som utvikler mobilitetsløsninger for bedriftsmarkedet.

Lein-Mathisen har en Bachelor of Science, Industrial Engineering fra University of Illinois, og en MBA fra Harvard Business School. Hun er styremedlem i NHST, eier av Dagens Næringsliv, og i det svensk-baserte globale legemiddelselskapet Meda. Hun har også i flere år vært styremedlem i American Chamber of Commerce både i Norge og i Tyskland.

 

Privilegium

– Jeg er veldig glad for å bli en del av Microsoft, i det som er en av de mest spennende og dynamiske tidene i selskapets historie. Det er et privilegium å bli del av det sterke teamet i Microsoft Norge, og jeg blir svært inspirert av den viktige rollen selskapet spiller i næringslivet og samfunnet forøvrig. Med digitaliseringen i full sving er jeg ivrig etter å sette i gang, sier Kimberly Lein-Mathisen.

– Kimberly har svært solid erfaring med å lede både forretning og mennesker, i tillegg til endringsledelse. Jeg er svært fornøyd med den brede erfaringen hun bringer med seg fra ulike bransjer til Microsoft. I vårt arbeid for å hjelpe alle mennesker og virksomheter til å oppnå mer, er jeg overbevist om at hennes perspektiv, store engasjement for digital transformasjon og tydelige kundefokus vil bli svært verdifullt for Microsoft Norge, sier Eric Boustouller, Corporate Vice President, Microsoft Western Europe.

Denne saken ble første gang publisert 29/07 2016, og sist oppdatert 06/04 2017