Ny salgsdirektør hos BOS

Pål Bergstad er på plass hos Mercedes-Benz neste måned.

Det skjer mye for den godeste Bergstad for tiden. Nylig flyttet han i ny bolig, og nå har vi snappet opp at han skifter jobb.  Nå er han riktignok ikke helt ukjent med Bertel O. Steen og Mercedes-Benz. For vel 10 år siden var han ansatt i varebilavdelingen som produktsjef.
Det skjer mye for den godeste Bergstad for tiden. Nylig flyttet han i ny bolig, og nå har vi snappet opp at han skifter jobb. Nå er han riktignok ikke helt ukjent med Bertel O. Steen og Mercedes-Benz. For vel 10 år siden var han ansatt i varebilavdelingen som produktsjef.
Sist oppdatert

Pål Bergstad vil være på plass som salgsdirektør i Mercedes-Benz varebiler om noen få uker. Der vil han lede importavdelingen for varebiler.

Bergstad har tidligere vært salgs- og markedsdirektør hos MAN Truck & Bus Norge, samt jobbet som regionssjef nyttekjøretøy for VW hos Harald A. Møller AS.

De siste årene har han vært daglig leder i Mobile Oslo som er forhandler for Opel og Mazda.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet med å styrke posisjon til Mercedes-Benz innen varebil. Sammen med forhandlerne er det her mange vekstmuligheter vi må utnytte, forteller Bergstad.

Denne saken ble første gang publisert 08/09 2015, og sist oppdatert 06/04 2017