Lexit satser tverrfaglig

«Packaging» er en ny tverrfaglig avdeling i Lexit Group som ønsker å fremstå som en utvidet leverandør.

Annett Malmo (t.h.) leder den nye avdelingen. Med seg på laget har hun blant annet kundekonsulent Ida Lillemo.
Annett Malmo (t.h.) leder den nye avdelingen. Med seg på laget har hun blant annet kundekonsulent Ida Lillemo. Foto: Lexit Group
Publisert Oppdatert

Lexit Group hevder å være Skandinavias ledende totalleverandør av datafangst, RFID, POS/retail, produktmerking, etiketter og softwareløsninger.

Som et tilskudd til selskapets etablerte avdelinger har Lexit Group nå etablert den nye tverrfaglige avdelingen «Packaging» som skal ha et overordnet ansvar for prosjektarbeid i forhold til avdelingene Label og Labeling (Etikett og Etikettering). Packaging skal videreutvikle Lexit Groups produkter og kunnskap innenfor pakking og produktmerking, med stort fokus på miljø og bærekraftige løsninger.

Større ansvar for totaliteten

Ifølge en pressemelding ønsker Lexit Group med denne satsningen å fremstå som en utvidet leverandør, som tar større ansvar for totaliteten, til allerede eksisterende og nye kunder. Packaging ønsker å levere bærekraftige- og priseffektive løsninger der våre kunder ønsker ny type produktmerking.

Annett Malmo trer inn som leder for denne avdelingen og vil ha ansvaret for å lose prosjekter i havn så vel som å delegere ansvar og arbeidsoppgaver slik at Lexit Group finner de mest lønnsomme og riktige løsningene for hver enkelt kunde. Med seg på laget har hun forretningsutvikler Gunnar Herseth og kundekonsulent Ida Lillemo.

Abonner på din egen utgave av Logistikk & Ledelse