Gjør løftejobben lettere

WeeGruppen introduserer en serie sekketraller med elektrisk løftefunksjon og fremdrift.

Tiller kan heve varene opp til 110 cm, som gjør det enklere å frakte tunge gjenstander inn og ut av for eksempel hyller eller kjøretøy.
Tiller kan heve varene opp til 110 cm, som gjør det enklere å frakte tunge gjenstander inn og ut av for eksempel hyller eller kjøretøy. Foto: WeeGruppen
Publisert Oppdatert

Tiller, fra den nederlandske produsenten med samme navn, er ny serie med elektriske sekketraller på det norske markedet. Tiller kommer i flere størrelser med maksimal kapasitet fra 75 til 120 kilo last. Dermed kan den elektriske sekketrallen håndtere alt fra fruktkasser og bildekk til TV-skjermer, vinduer og tunge hvitevarer.

Sekketrallen er utstyrt med enkel elektrisk fremdrift.
Sekketrallen er utstyrt med enkel elektrisk fremdrift. Foto: WeeGruppen

Tiller kan heve varene opp til 110 cm, som gjør det enklere å frakte tunge gjenstander inn og ut av for eksempel hyller eller kjøretøy. I tillegg hjelper sekketrallen til i fartsretningen ved hjelp av en enkel elektrisk fremdrift og bremser på hjulene.

Som med vanlige sekketraller er det operatøren som må holde balansen og det kan nok bli en liten utfordring dersom tung last løftes for høyt opp.

Tiller har en egenvekt på 42 kilo og er 35 cm dyp – noe som gjør den lett å frakte med seg i bil. WeeGruppen påpeker at det ikke kreves trucksertifikat for å bruke Tiller.

Tiller kommer i flere størrelser, med maksimal kapasitet fra 75 til 120 kilo last.
Tiller kommer i flere størrelser, med maksimal kapasitet fra 75 til 120 kilo last. Foto: WeeGruppen