Nytt Norengros-lager i Ålesund

100-årsjubilanten Ødegaard Engros AS har besluttet å bygge et nytt kontor- og lagerbygg på Flisneset utenfor Ålesund.

Det nye bygget til Ødegaard Engros skal settes opp i Flisnes Næringspark og forventes å stå ferdig i februar til neste år.
Det nye bygget til Ødegaard Engros skal settes opp i Flisnes Næringspark og forventes å stå ferdig i februar til neste år. Foto: Plot Arkitekter
Sist oppdatert

 

Ødegaard Engros AS ble etablert i 1916 og har i dag hovedkontor og lager i Skarbøvika i Ålesund. Selskapet omsetter for drøye 350 millioner kroner og har ca. 110 ansatte medregnet avdelingene i Molde, Kristiansund, Steinkjer, Trondheim og Levanger.

Norengros er landets største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor og Ødegaard Engros ble en del av denne 1986.

 

Flisnes Næringspark

Det nye kontor- og lagerbygget til Ødegaard Engros skal settes opp på Flisneset, cirka 15 kilometer øst for Ålesund sentrum. Flisnes Næringspark har inngått en kontrakt om totalentreprise med Peab som inkluderer oppføringen av det nye bygget som får en grunnflate på drøye 7.500 kvm i tillegg til utendørs opparbeiding og asfaltering av cirka 7.350 kvadratmeter.

− Vi setter stor pris på tilliten fra byggherren, som vi kjenner godt fra tidligere samarbeider. Sammen med våre samarbeidspartnere skal vi levere nok et kvalitetsbygg, sier distriktssjef Geir Rødseth i Peab – K. Nordang.

Plot Arkitekter har tegnet lagerbygget som forventes å stå ferdig i februar til neste år.

Denne saken ble første gang publisert 16/03 2016, og sist oppdatert 06/04 2017