Nytt partnerskap i flycharter

Airbrokers kunder får nå tilgang til et helhetlig spekter av charterfly over hele verden, inkludert private jetfly, kommersielle passasjerfly og fraktfly av alle størrelser.

En Boeing 757 ankommer Oslo Lufthavn. Chapman Freeborn og Airbroker vil kombinere sin lokale markedsekspertise med sikte på videre charter-vekst i Norge og globalt.
En Boeing 757 ankommer Oslo Lufthavn. Chapman Freeborn og Airbroker vil kombinere sin lokale markedsekspertise med sikte på videre charter-vekst i Norge og globalt. Foto: Airbroker / Chapman Freeborn
Sist oppdatert

Om selskapene

Airbroker AS ble etablert i 1994 og har kontor i Oslo. Selskapet er en preferert charter-megler for mange av Norges ledende selskaper, blant annet innen bransjer som olje/gass, bank, bygg/anlegg, sport og reiseliv. Airbroker leverer også tjenester i forbindelse med statsbesøk og andre offentlige oppdrag, inklusiv charter-tjenester for myndighetene og det offisielle Norge.

 

Chapman Freeborn ble etablert i 1973, har hovedkvarter i London og mer enn 30 kontorer rundt om i verden. Selskapet spesialiserer seg på charter og leasing av fly for en bred kundebase som inkluderer speditører, multinasjonale selskaper, myndigheter og humanitære organisasjoner. I tillegg til flyfrakt-charter og on board courier (OBC)-tjenester, tilbyr Chapman Freeborn spesialiserte passasjertjenester som privatfly- og helikopter-charter for forretningsreiser og større fly for mannskapsrotasjon og internasjonale gruppereiser.

Det verdensomspennende flymeglerselskapet Chapman Freeborn og den Oslo-baserte flymegleren Airbroker AS har inngått et strategisk partnerskap for å styrke begge selskapers tjenestetilbud i det internasjonale fly-charter-markedet.

Avtalen er inngått for å gi Airbrokers norske kunder utvidet tilgang til globale fly-charter-løsninger, samtidig som Chapman Freeborn styrker sin dekning i Skandinavia. Chapman Freeborn, som har 30 kontorer rundt om i verden, blir dermed eksklusiv partner for Airbroker.

Som følge av partnerskapet får Airbrokers gamle og nye kunder tilgang til et helhetlig spekter av charter-fly over hele verden, inkludert private jetfly, kommersielle passasjerfly og fraktfly av alle størrelser.

Airbroker vil også markedsføre Chapman Freeborns internasjonale løsninger innenfor flyfrakt- og passasjer-charter, så vel som selskapets on board courier (OBC), en spesial-kurértjeneste for olje- og gassbransjen og en rekke andre sektorer.

DU KAN LESE MER OM CHAPMAN FREEBORN, KLIKK HER

Langvarig samarbeid

– Airbroker er et høyt respektert selskap med omfattende ekspertise innen charter-bransjen. Vi har en lang historie med samarbeid, og jeg er spent på å se hva neste kapittel vil bringe. Vi ser frem til å styrke vår tilstedeværelse ytterligere i Norge og Skandinavia, og til å tilby innovative charter-løsninger på global basis, sier Russi Batliwala, CEO i Chapman Freeborn.

– Vi er veldig glade for å bli en del av Chapman Freeborns globale nettverk, og ser frem til et nært samarbeid. De er anerkjent som ledende på sitt felt internasjonalt, og partnerskapet vil gi oss en dekning og tyngde som gjør oss i stand til å betjene våre kunder enda bedre. Selskapets ekspertise i internasjonale markeder og relasjoner til flyselskaper er enestående, sier John Rask, adm. direktør i Airbroker.

Airbroker-teamet vil samarbeide tett med de ansatte i Chapman Freeborns skandinaviske team, som er lokalisert i København og ledes av Kim Borgaard.

De to selskapene vil kombinere sin lokale ekspertise med sikte på videre vekst i Norge og Danmark, så vel som i nabolandene Sverige og Finland.

DU KAN LESE MER OM CHAPMAN FREEBORN, KLIKK HER

Chapman Freeborns frakt-team leverte nylig 19 rallycross-biler til Trondheim lufthavn.
Chapman Freeborns frakt-team leverte nylig 19 rallycross-biler til Trondheim lufthavn. Foto: Airbroker / Chapman Freeborn

Denne saken ble første gang publisert 11/11 2015, og sist oppdatert 20/04 2020