Optimaliserer flåtestyringen

Jungheinrich utvider sitt flåtestyringssystem ISM Online med en femte servicemodul.

Mer enn 45.000 trucker i hele Europa er utstyrt med flåtestyringsløsninger fra Jungheinrich.
Mer enn 45.000 trucker i hele Europa er utstyrt med flåtestyringsløsninger fra Jungheinrich.
Sist oppdatert

Servicemodulen gi kunder med inngåtte serviceavtaler en oversikt over status på vedlikehold og sikkerhetskontroll. Modulen gir oversikt over viktige frister og mulighet for å kunne innkalkulere forebyggende vedlikeholdstiltak på et tidlig tidspunkt. Dette gjør at driftskostnadene reduseres.

 

Høy grad av effektivitet og sikkerhet ved flåtestyring

Ifølge Jungheinrich er ISM Online et helhetlig og enkelt flåtestyringssystem som kundene kan bruke til å styre den interne logistikken og øke sikkerheten på en effektiv måte. Systemet foretar en analytisk samling av flåtedataene. Herunder hører blant annet driftstimer og sjokkrapporter. Dataene registreres produsentuavhengig på tvers av landegrenser, og de fremstilles på enkle og oversiktlige grafikker og tabeller.

Med ISM Online får brukerne et verktøy som de kan studere og analysere driftskostnadene i truckflåten med. Dataene gir brukerne informasjon om hvordan personal- og reparasjonskostnadene reduseres og tilgjengeligheten og produktiviteten til flåten øker. Ved å evaluere tidligere drifts- og produktivitetsanalyser kan flåtesammensetningen optimaliseres. Sikkerheten på lageret økes betydelig gjennom sjokksensorer i tillegg til visuell og teknisk kontroll før driftsstart. En adgangskontroll til trucken sikrer i tillegg at bare godkjent personale kan betjene trucken.

 

Globalt sikret datatilgang

ISM Online er et nettbasert flåtestyringssystem og det er derfor ikke behov for ekstra programvareinstallasjon på lokal datamaskin. Brukeren kan logge inn når som helst, hvor som helst og fra hvilken som helst datamaskin. I tillegg er truckene forbundet via trådløse moduler med M2M-systemporter i produksjons- og lagerhallene. Disse bruker det trådløse mobilnettverket til å overføre driftsdata til ISM Online flåtestyringssystemet.

Mer enn 45.000 trucker i hele Europa er utstyrt med flåtestyringsløsninger fra Jungheinrich. Dermed profitterer kunder på erfaring og fagkunnskap i sin truckdrift. Løsningene kan tilpasses eksisterende trucker også.

 

Denne saken ble første gang publisert 19/10 2015, og sist oppdatert 06/04 2017