23948sdkhjf

Optimalisert for Lean

Constructor har inngått en eksklusiv avtale med Trilogiq for distribusjon av Graphit og Lean Tek i Sverige og Norge.

Franske Trilogiq ble etablert i 1992 og startet med å utvikle og produsere modulbaserte systemer tilpasset bilindustrien. I dag leverer selskapet produkter og system til produksjonsbedrifter innen en rekke forskjellige industrisektorer.

De modulære systemene kan benyttes for å skape oppbevaringsenheter for nesten alle typer applikasjoner og miljøer. Når bedriftens prosesser forandres, kan de eksisterende modulene enkelt og raskt justeres, i de fleste tilfeller bare med en enkel nøkkel. Det er kun fantasien som setter stopp for bruksområde og muligheter.

Leantilpasset

Uavhengig av bransje, har Leankonseptet vist veien til høyere kvalitet, lavere kostnader og kortere ledetider. Ifølge Constructor innebærer samarbeidet med Trilogiq at kunder kommer til å dra fordeler av begge selskapenes ekspertise med Leantilpassede løsninger. Constructor har lenge vært en stor leverandør av oppbevarings- og logistikkløsninger til industri og handel, og hevder det også er ledende innen stasjonære og mobile oppbevaringsløsninger tilpasset Lean-tankegangen.

Bestill abonnement på Logistikk & Ledelse

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11