Pakkemandag etter fredagens netthandling

Black Friday gir pakke-rekord for Bring

Det er travelt på Postens Godssenter i Oslo.
Det er travelt på Postens Godssenter i Oslo. Foto: Håvard Jørstad / Posten
Sist oppdatert

I dag kommer Bring til å håndtere flere pakker enn noen sinne på én dag. Nordmenn netthandlet utrolige mengder på Black Friday, og det gir ny pakkerekord.

Denne helgen har nettbutikker over hele landet, og i Norden for øvrig, pakket bestillingene som kom inn på fredag, og nå er pakkene på vei inn i Bring-systemet. På terminalene i Norge jobber det over 100 flere medarbeidere enn vanlig.

Samtidig er det ventet tre ganger flere vogntog enn normalt til Postens Godssenter i Oslo, og her kommer det til å passere over 200.000 pakker i løpet av døgnet.

- På tre år har Black Friday befestet sin posisjon om den største enkeltdagen for både nettshoppere og nettbutikker. For oss i Bring er dette starten på julehandelen og årets travleste og triveligste periode, sier e-handelsdirektør Gunnar Henriksen i Posten Norge i en pressemelding.

Bring har beregnet at én million nettshoppet på Black Friday.

Milliard-terminaler

Den økende netthandelen krever et større apparat som håndterer de enorme mengdene pakker som Bring henter inn. Konsernet distribuerer 40 millioner pakker hvert år, og har investert over 4 milliarder kroner i nye terminaler de siste årene.

Denne saken ble første gang publisert 28/11 2016, og sist oppdatert 06/04 2017