Schäfer styrker seg på AGV

SSI Schäfer har fått aksjemajoriteten i MoTuM og utvider sin portefølje av førerløse trucker.

– Vi er glade for å ha fått en så sterk partner som SSI Schäfer og som vi kan utvide vår posisjon i AGV-markedet med, sier Pieter Van Caesbroeck (t.v.), direktør for MoTuM. Her sammen med Harrie Swinkels, direktør for SSI Schäfer i Giebelstadt.
– Vi er glade for å ha fått en så sterk partner som SSI Schäfer og som vi kan utvide vår posisjon i AGV-markedet med, sier Pieter Van Caesbroeck (t.v.), direktør for MoTuM. Her sammen med Harrie Swinkels, direktør for SSI Schäfer i Giebelstadt.
Sist oppdatert

Det belgiske selskapet MoTuM er spesialist på utvikling av førerløse trucker og desentraliserte kontrollteknikker og har lenge hatt et samarbeid med SSI Schäfer – verdens ledende produsent av lagerutstyr og logistikksystemer.

Etter at SSI Schäfer nå har fått aksjemajoriteten i MoTuM er samarbeidet ytterligere blitt utvidet og begge selskapene har styrket sine produktporteføljer.

– SSI Schäfer utvikler og implementerer komplette interne logistikkløsninger til kunder over hele verden. I denne sammenheng, blir førerløse trucker stadig viktigere, opplyser Harrie Swinkels, direktør for SSI Schäfer i Giebelstadt. – Med MoTuM som vår strategiske partner, kan vi utvide vårt utvalg i dette segmentet. Vi har nå en portefølje av førerløse trucker som er utformet for alle plukkstrategier og som passer våre lagerløsninger; fra enkle transportapplikasjoner tilknyttet ulike mann-til-varer-løsninger til helautomatisk plukking. Dette betyr at vi kan tilby førerløse trucker til transport av alt fra små for pakker, til rullecontainere, paller og større enheter, fortsetter han.

 

Lang erfaring

MoTuM har lang erfaring i å utvikle kundetilpassede førerløse trucker. Selskapet har også en sterk posisjon i det raskt voksende markedssegmentet for automatiske stablere, skyvemasttrucker og smalgangsstablere. Takket være komplementære produkter fra begge selskapene, kan SSI Schäfer derfor tilby kundetilpassede løsninger til alle forespørsler rundt førerløse trucker.

Den belgiske spesialisten på førerløse trucker benytter en innovativ desentralisert styringsteknologi, som SSI Schäfer hevder vil spille en viktig rolle i fremtidige "svermintelligens"-konsepter. Svermintelligens gjør at interne transportsystemer kan kommunisere med hverandre og innbyrdes organisere seg effektivt til å utføre oppgaver.

– Vi har allerede integrert lignende teknologier i våre førerløse trucker og utvider stadig grensene for hva multiagent-teknologien kan benyttes til, opplyser MoTuMs gründer og direktør;  Pieter Van Caesbroeck.

 

https://www.youtube.com/watch?v=9gZdHq4NqRo

Denne saken ble første gang publisert 22/09 2015, og sist oppdatert 06/04 2017