Setter Kina på dagsorden

Torsdag 9. juni arrangerer DHL Global Forwarding en gratis halvdagskonferanse med Kina som hovedtema.

DHL Global Forwarding har som mål å skape et arrangement med fokus på logistiske, men også økonomiske muligheter og utfordringer.
DHL Global Forwarding har som mål å skape et arrangement med fokus på logistiske, men også økonomiske muligheter og utfordringer. Foto: DHL
Sist oppdatert
Scootertransport kan inngå i en intermodal transportløsning, men neppe mellom verdensdeler.
Scootertransport kan inngå i en intermodal transportløsning, men neppe mellom verdensdeler. Foto: DHL

– Målet har vært å skape et arrangement med fokus på logistiske, men også økonomiske muligheter og utfordringer. Derfor har vi valgt å hente inn et bredt spekter av foredragsholdere, sier Hans B. Østergaard, adm. direktør i DHL Global Forwarding Freight Norway AS.

Blant foredragsholderne er DNB Markets, Innovasjon Norge, Kales og Maersk. DHL Global Forwarding Freight vil være representert med Trade Lane Manager i Kina, som gjennom de senere årene har vært med på å utvikle nye multimodale transportløsninger fra Asia til Europa.

– Vi har satt en maksgrense på 40 plasser. Over halvparten av plassene ble revet bort de første dagene, og det viser at markedet har et sterkt ønske om å lære mer om Kina, sier Østergaard, men legger til at det fortsatt er noen få ledige plasser igjen.

 

Nye multimodale transportløsninger

DHL Global Forwarding har de senere årene jobbet hardt for å skape nye multimodale transportløsninger fra Asia, ved å kombinere bil-, fly-, sjø-, og jernbanetransport.

– DHL ønsker å gå i front for å skape nye innovative transportløsninger, og derfor er denne konferansen svært viktig for oss. Det blir en god arena for å diskutere fremtidige muligheter og utfordringer i Kina og Asia, fastslår Østergaard.

Konferansen avholdes på Miklagard Golf på Kløfta torsdag 9. juni fra kl. 09:00 til 12:30. Påmelding

Denne saken ble første gang publisert 26/04 2016, og sist oppdatert 06/04 2017