Skal lede landets største bilimportør

Ulf Tore Hekneby (46) blir fra nyttår ny adm. direktør i Harald A. Møller AS.

Ulf Tore Hekneby har de siste fem årene vært direktør for Volkswagen hos importøren.
Ulf Tore Hekneby har de siste fem årene vært direktør for Volkswagen hos importøren. Foto: MøllerGruppen
Sist oppdatert

Hekneby har de siste fem årene vært direktør for Volkswagen hos importøren og har tidligere hatt flere lederstillinger i MøllerGruppen, både i importør- og forhandlerleddet.

– Jeg ser frem til å få hovedansvaret for å videreutvikle Norges ledende bilimportør. Mer enn hver fjerde nye bil i Norge importeres av Harald A. Møller. Bilbransjen står foran store endringer, og min ambisjon er å opprettholde og styrke lederposisjonen, sier Ulf Tore Hekneby.

Samtidig med at Harald A. Møller AS får ny adm. direktør, legges totalansvaret for all importørvirksomhet både i Norge og de baltiske landene til ledelsen i dette selskapet. Tom Nordby, skal fortsatt lede den baltiske virksomheten Møller Baltic Import, og går inn i ledergruppen i Harald A. Møller.

 

Ny Volkswagensjef

Kai Robert Solheim (55) overtar som direktør for Volkswagen hos Harald A. Møller AS. Solheim har vært direktør for Skoda de siste tre årene, og har tidligere vært blant annet leder av forhandlerkjeden Møller Bil, daglig leder av bilforhandlere og direktør for Audi og Volkswagen Nyttekjøretøyer hos importøren.

 

Ny Skodasjef

Thomas Meiner (34) blir ny direktør for Skoda i Harald A. Møller AS. Meiner har de siste tre årene vært daglig leder ved Albjerk Bil i Drammen og har tidligere vært markedssjef for Audi hos Møller Bil Oslo Vest.

Denne saken ble første gang publisert 21/11 2016, og sist oppdatert 06/04 2017