Skal selge Smartday gjennom Eplehuset

GSGroup har signert en forhandleravtale med Eplehuset om salg av selskapets planleggings-, ordre- og timeregistreringssystem for små- og mellomstore servicevirksomheter.

Forhandleravtalen innebærer at Smartday blir tilgjengelig gjennom Eplehusets bedriftssenter og 21 butikker rundt om i landet.
Forhandleravtalen innebærer at Smartday blir tilgjengelig gjennom Eplehusets bedriftssenter og 21 butikker rundt om i landet. Foto: Eplehuset
Sist oppdatert

– Vi er svært glade for avtalen med Eplehuset, en stor og anerkjent forhandler av attraktive Apple-produkter, tilbehør og relaterte løsninger, sier Inge Hårsaker, nordisk salgsdirektør i GSGroup. – Vår mobile Smartday-løsning er skreddersydd for enkel implementering og bruk i SMB-virksomheter, og Eplehusets bedriftssenter og butikker er en utmerket salgskanal, fortsetter han.

 

Skybasert

Smartday er en enkel skybasert løsning for små og mellomstore virksomheter med medarbeidere på farten. Løsningen er et verktøy for effektiv ordre- og timeregistrering, elektronisk kjørebok og flåtestyring – og er tilgjengelig på smarttelefoner, nettbrett og PC/Mac.

Løsningen ble lansert i Norge og Danmark høsten 2015, og har allerede ca. 8.000 brukere i over 2.000 serviceselskaper, blant annet innenfor håndverk, el-installasjon samt forvaltning, drift og vedlikehold av eiendom. Smartday er utviklet for enkel integrasjon med eksisterende ERP-systemer, med standardintegrasjoner til e-conomic, Dynamics C5, Dynamics NAV og Dynamics AX.

Denne saken ble første gang publisert 24/08 2016, og sist oppdatert 06/04 2017