Snart T&L og L&T...

På mandag åpnes dørene inn til Nordens største logistikkonferanse på Gardermoen. To uker senere avholdes Nordens største logistikkutstilling med et stort truckinnslag i Göteborg.

Konferansegeneral Jo Eirik Frøise viser frem den nye appen som alle påmeldte til Transport & Logistikk nå skal ha fått tilsendt. Med den kan man skreddersy sitt eget program og få all informasjon om tid og sted. Den kan blant annet også benyttes til å knytte kontakt med andre deltakere, foredragsholdere og utstillere.
Konferansegeneral Jo Eirik Frøise viser frem den nye appen som alle påmeldte til Transport & Logistikk nå skal ha fått tilsendt. Med den kan man skreddersy sitt eget program og få all informasjon om tid og sted. Den kan blant annet også benyttes til å knytte kontakt med andre deltakere, foredragsholdere og utstillere. Foto: Haakon Førde
Publisert Oppdatert

Den 60. utgaven av Transport & Logistikk avholdes på Gardermoen mandag 22. og tirsdag 23. oktober. I kjent stil har konferansegeneral Jo Eirik Frøise uttalt at også årets utgave har det beste programmet noensinne.

De siste årene har deltagertallet ligger rundt 900 og et par dager før konferansestart var antall påmeldte på omtrent samme nivå som i fjor. Frøise opplyser at de imidlertid aldri har samlet så mange utstillere som i år.

Transport & Logistikk har de siste årene samlet rundt 900 deltakere og man forventer samme antall i år.
Transport & Logistikk har de siste årene samlet rundt 900 deltakere og man forventer samme antall i år. Foto: Norsk Industri

Nærmere info om Transport & Logistikk

Under Logistik & Transport med truck 2015 hadde Toyota Material Handling verdenspremiere på de første nye modellene av BT Staxio. Kanskje det blir noen store nyheter i år også.
Under Logistik & Transport med truck 2015 hadde Toyota Material Handling verdenspremiere på de første nye modellene av BT Staxio. Kanskje det blir noen store nyheter i år også. Foto: Henning Ivarson

Stor logistikkutstilling i Göteborg

Den 5. til 7. november arrangeres Norden største logistikkutstilling – Logistik & Transport – på Svenska Mässan i Göteborg. Hvert tredje år utvides messen til også å omfatte en tilnærmet komplett svensk truckbransje og årets utgave er en slik. Logistik & Transport med truck 2018 vil ha mer enn 150 utstillere fra 21 land og den totale utstillingsflaten på 6.000 kvm vil være dobbelt så stor som den var i fjor. Parallelt med messen avholdes også en konferanse bestående av 13 seminarer.

Nærmere info om Logistik & Transport

Et fartsfylt og underholdende innslag i Göteborg blir finalekjøringene i Truck SM som vil kåre svenske mestere i kjøring av henholdsvis ledestabler, motvektstruck og skyvemasttruck.
Et fartsfylt og underholdende innslag i Göteborg blir finalekjøringene i Truck SM som vil kåre svenske mestere i kjøring av henholdsvis ledestabler, motvektstruck og skyvemasttruck. Foto: Svenska Mässan