RamBase Business Platform:

Tiden er moden for internasjonalt gjennombrudd

Hatteland har internasjonal suksess via partnere med det robotstyrte logistikksystemet AutoStore. Nå er planen å gjøre det samme med RamBase.

– RamBase Business Platform er en plattform med mange muligheter. Vi ser frem til å kunne tilby våre kunder en totalløsning hvor vi syr sammen deres etablerte systemer med funksjonsrike RamBase-plattform, sier Aage Ramstad (t.v.), adm. direktør i Mazeppa. Her sammen med salgsdirektør Ole Dahl i Hatteland.
– RamBase Business Platform er en plattform med mange muligheter. Vi ser frem til å kunne tilby våre kunder en totalløsning hvor vi syr sammen deres etablerte systemer med funksjonsrike RamBase-plattform, sier Aage Ramstad (t.v.), adm. direktør i Mazeppa. Her sammen med salgsdirektør Ole Dahl i Hatteland. Foto: Hatteland
Sist oppdatert

Etter ti års investering i omfattende utvikling av den skybaserte ERP-løsningen RamBase, skaleres nå distribusjon og salg opp gjennom et globalt partnernettverk.

RamBase Partner Program vil sikre at systemet distribueres gjennom kompetente og erfarne partnere, som sikrer sluttbruker gode kundeopplevelser og kundesuksess med RamBase Business Platform. Hatteland har internasjonal suksess via partnere med det robotstyrte logistikksystemet AutoStore, og planen er nå å gjøre det samme med RamBase.

 

Kunnskap og erfaring

Hatteland har nå inngått partneravtale med Mazeppa om distribusjon og implementering av RamBase Business Platform. Mazeppa har omfattende kunnskap og erfaring fra en lang rekke leveranser av forretningssystemer.

– Ved valg av første partner har vi lagt vekt på at partneren må vise stor forståelse for kundens hverdag og forretning, noe Mazeppa legger stor vekt på,  sier Stig Hatteland, styreleder og medeier i Hatteland.

– Det at Mazeppa velger å samarbeide med oss opplever vi som en bekreftelse på at RamBase er posisjonert i toppsjiktet. Mazeppa har lang og bred erfaring med vellykkede ERP-leveranser, og vi anser oss som heldige som får dem med på laget. Dette er et partnerskap vi har tro på, fortsetter Hatteland.

Han mener signeringen ikke bare er en bekreftelse på at de har landet en viktig partner, men også en bekreftelse på at innsatsen de har gjort i forhold til å kommersialisere RamBase har lykkes.

– Markedet anerkjenner ikke bare systemet som et av de mest fremtidsrettede rent teknologisk, men oppfatter det også som konkurransedyktig, sier Hatteland.

 

Innovativ plattform

RamBase Business Platform er ifølge Hatteland en fleksibel, innovativ og rask plattform, med et stort mulighetsbilde for både partnere og sluttkunder. Selskapet fremhever at RamBase ikke bare er tilpasset skyen, men utviklet for skyen.

– Plattformen er utviklet i HTML5 og bruker åpne web-standarder, noe som gjør at informasjon fra andre systemer og maskiner kan integreres i kundens forretningsprosesser gjennom RamBase. Med dette kan vi tilby partnerne våre enorme muligheter, sier Stig Hatteland.

Høyere kvalitet på kommunikasjon og leveringspresisjon vil være Hattelands fortrinn, spesielt i den pågående diskusjonen rundt hvordan nyttiggjøre seg av Industri 4.0 og Internet of Things (IoT). Hattelands tilnærming er at informasjon må være tilgjengelig, og tas i bruk til å videreutvikle forretningsdriften i dagens- og morgendagens åpne mulighetsrom.

 

Et nytt mulighetsbilde

– RamBase Business Platform er en plattform med mange muligheter. Vi ser frem til å kunne tilby våre kunder en totalløsning hvor vi syr sammen deres etablerte systemer med funksjonsrike RamBase-plattform. Det er et sterkt og fremtidsrettet produkt og nå gjelder det bare å få delt det med resten av verden. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Aage Ramstad, adm. direktør i Mazeppa AS.

– Den største utfordringen er dagens informasjonsoverflod. Med RamBase Business Platform kan vi skreddersy kundens løsning for å forenkle deres hverdag og informasjonsflyt, og tilrettelegge for vekst i omsetning og forbedret bunnlinje. Det vi tilbyr nå er innovativt og fremtidsrettet. Dette er veldig spennende, konkluderer Aage Ramstad.

– Ved valg av første partner har vi lagt vekt på at partneren må vise stor forståelse for kundens hverdag og forretning, noe Mazeppa legger stor vekt på,  sier Stig Hatteland, styreleder og medeier i Hatteland.
– Ved valg av første partner har vi lagt vekt på at partneren må vise stor forståelse for kundens hverdag og forretning, noe Mazeppa legger stor vekt på, sier Stig Hatteland, styreleder og medeier i Hatteland. Foto: Hatteland

Denne saken ble første gang publisert 15/09 2016, og sist oppdatert 06/04 2017