Bedre styring av landets største verktøykasse

Tools i Norge har valgt Apport WMS til å forbedre sitt fremtidige logistikkoppsett.

Tools AS oppgir å være Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell.
Tools AS oppgir å være Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell. Foto: Tools
Sist oppdatert

Tools AS oppgir å være Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell. Selskapet har hovedkontor på Rosenholm utenfor Oslo og 46 butikker over hele landet. I tillegg har kundene mulighet til å bestille et svært stort antall ulike artikler på nett.

Logistikkdirektør Sondre Ressem i Tools AS kjenner seg trygg på å ha valgt rett wms-leverandør. Som tidligere logistikkdirektør i Hitachi Power Tools har han både lang og god erfaring med Apport.
Logistikkdirektør Sondre Ressem i Tools AS kjenner seg trygg på å ha valgt rett wms-leverandør. Som tidligere logistikkdirektør i Hitachi Power Tools har han både lang og god erfaring med Apport. Foto: Henning Ivarson

Ønsket en profesjonell partner

Logistikkdirektør Sondre Ressem opplyser at logistikken selskapet er i utvikling og at de ønsket en profesjonell partner som kunne bistå dem i denne prosessen.

– Apport har vist at de har ett meget godt system, dyktige medarbeidere i tillegg til fastprissystem, som gjør at vi kjenner oss trygge i at dette er den beste løsningen for Tools, sier Ressem, som så absolutt bør kunne uttale seg med tyngde:

Som tidligere logistikkdirektør i Hitachi Power Tools var han allerede i 2011 med på å ta i bruk Apport på selskapets nordiske sentrallager på Kjeller og har ved flere senere anledninger snakket varmt om det danske lagerstyringssystemet.

Abonner på din egen utgave av Logistikk & Ledelse

Denne saken ble første gang publisert 06/02 2019, og sist oppdatert 07/02 2019