Tredobler antallet hentepunkter

Etter to års samarbeid tar DHL Express og Reitan Convenience, med kjedene Narvesen og 7-Eleven sikte på å nesten tredoble antallet butikker med utlevering av ekspresspakker.

DHL Express, Narvesen og 7-Eleven Norge har lagt planer for å øke antallet ServicePoints til ca. 300.
DHL Express, Narvesen og 7-Eleven Norge har lagt planer for å øke antallet ServicePoints til ca. 300. Foto: DHL
Sist oppdatert
– Vi jobber kontinuerlig med å oppfylle våre kunders ønsker om å få levert sine ekspresspakker der det best passer dem, sier Terje Aarbog, adm. direktør i DHL Express Norway. Arkivfoto
– Vi jobber kontinuerlig med å oppfylle våre kunders ønsker om å få levert sine ekspresspakker der det best passer dem, sier Terje Aarbog, adm. direktør i DHL Express Norway. Arkivfoto Foto: Henning Ivarson

Nettbasert handel forsetter å øke i raskt tempo og vi nordmenn er de som handler mest på nett i Europa. DHL Express ser derfor at markedet har behov for å kunne hente sine internasjonale ekspressendinger på enda flere steder rundt om i Norge.

Det er bakgrunnen for at partnerne DHL Express og Narvesen og 7-Eleven Norge har lagt planer for å øke antallet ServicePoints til ca. 300.

Dette inngår i DHLs store globale nettverk av mer enn 40.000 Service Points.

– Vi jobber kontinuerlig med å oppfylle våre kunders ønsker om å få levert sine ekspresspakker der det best passer dem, og denne økningen i antallet utleveringspunkter tilfredsstiller både det mottakere og leverandører etterspør, sier Terje Aarbog, adm. direktør i DHL Express Norway.

– I en hektisk hverdag er fleksibilitet for kundene viktig. Ved å få levert en pakke på nærmeste Narvesen eller 7-Eleven butikk, så kan travle nordmenn raskt og enkelt hente det de kjøpte på nettet når det skulle passe. Vi er glade for å kunne fortsette å tilby kundene en enkel løsning i samarbeid med DHL Express, sier Nils Due-Gundersen, Kategorisjef i Reitan Convenience.

Utvidelsen av nettverket for DHL Service Points er allerede i gang og planen er at målet om ca. 300 utleveringssteder skal nås i februar 2017.

Denne saken ble første gang publisert 15/12 2016, og sist oppdatert 06/04 2017