Underskrev rammeavtale med Forsvaret.

MAN Truck & Bus Norge AS og Forsvarets Logistikkorganisasjon har inngått rammeavtale om vedlikehold som berører alle kjøretøyene av merket MAN som eies av Forsvaret.

Venstre til høyre Ettermarkedsdirektør i MAN Truck & Bus Norge AS Norbjørn Nissestad og Kontorsjef i FLO avdeling Driftsanskaffelser, Roar Atle Hansen og i bakgrunnen Major og Koordinator for Lastevogn i FLO Teknisk avdeling / Kjøretøyseksjon, Stian Nystad.
Venstre til høyre Ettermarkedsdirektør i MAN Truck & Bus Norge AS Norbjørn Nissestad og Kontorsjef i FLO avdeling Driftsanskaffelser, Roar Atle Hansen og i bakgrunnen Major og Koordinator for Lastevogn i FLO Teknisk avdeling / Kjøretøyseksjon, Stian Nystad. Foto: Unn Western
Sist oppdatert

Rammeavtalen ble underskrevet på Fjellhamar den 29. juni i år. Avtalen omhandler og skal dekke Forsvarets behov for verkstedtjenester, reservedeler og teknisk støtte til alle Forsvarets MAN-kjøretøy, heter det i en pressemelding.

Avtalen gjelder for alle MANs 32 servicepunkter i Norge og har en varighet på 7 år med opsjon på 2 + 1 år.

MAN er meget fornøyd med denne avtalen. Rammeavtalens langsiktighet sikrer forutsigbarhet på alle våre verksteder, sier Ettermarkedsdirektør i MAN Truck & Bus Norge AS, Norbjørn Nissestad.

Denne saken ble første gang publisert 05/07 2016, og sist oppdatert 06/04 2017